Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Καλαμάτα: Μηνύματα Παυλόπουλου στην Τουρκία – “Έχουμε και τη βούληση και τα μέσα” – video

Καλαμάτα: Μηνύματα Παυλόπουλου στην Τουρκία – “Έχουμε και τη βούληση και τα μέσα” – video

Ηχηρά μηνύματα προς την Τουρκία έστειλε από την Καλαμάτα ο Προκόπης Παυλόπουλος. Αφού επισήμανε ότι επιδιώκουμε σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την Τουρκία, υπογράμμισε ότι «ουδέποτε πρόκειται ν’ αποδεχθούμε οιαδήποτε πρόκληση -έστω και αν αυτή γίνεται προφανώς για λόγους εσωτερικής της “πολιτικής κατανάλωσης”…

Ηχηρά μηνύματα προς την Τουρκία, ότι έχουμε και τη βούληση και τα μέσα να διασφαλίσουμε την εθνική μας κυριαρχία και ότι δεν πρόκειται ν’ αποδεχθούμε οιαδήποτε πρόκληση, η οποία προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες, παραχαράσσει την Ιστορία και παραβιάζει το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την Καλαμάτα, όπου τίμησε με την παρουσία του, τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 23ης Μαρτίου 1821.

Ο κ. Παυλόπουλος, αφού επισήμανε ότι επιδιώκουμε σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την Τουρκία, υπογράμμισε ότι «ουδέποτε πρόκειται ν’ αποδεχθούμε οιαδήποτε πρόκληση -έστω και αν αυτή γίνεται προφανώς για λόγους εσωτερικής της “πολιτικής κατανάλωσης” – η οποία προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες, παραχαράσσει βάναυσα την Ιστορία και παραβιάζει το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο».

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις