Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Καλαμάτα: Νταντά κακομεταχειριζόταν ένα βρέφος και ένα νήπιο – Την είδε από κάμερα η μητέρα

Καλαμάτα: Νταντά κακομεταχειριζόταν ένα βρέφος και ένα νήπιο – Την είδε από κάμερα η μητέρα

Συνελήφθη στην Καλαμάτα μία 36χρονη νταντά που φερόταν κακοποιητικά σε δύο μικρά παιδιά. Τη συμπεριφορά της γυναίκας διαπίστωσε από κάμερα του σπιτιού η μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, η νταντά που πρόσεχε ένα βρέφος και ένα νήπιο σε σπίτι στην Καλαμάτα φώναζε και ταρακουνούσε τα δύο παιδάκια.

Μετά την καταγγελία της μητέρας, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της μπέιμπι – σίτερ για κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στα δύο μικρά παιδιά τα οποία είχε αναλάβει να προσέχει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της 36χρονης νταντάς άρχισε όταν η 38χρονη μητέρα κατήγγειλε ότι η μπέιμπι – σίτερ, τουλάχιστον από τον περασμένο Δεκέμβριο έως και τα τέλη Ιανουαρίου, κακομεταχειριζόταν ένα αγοράκι 3 ετών και ένα βρέφος 19 μηνών, με έντονα ταρακουνήματα και δυνατές φωνές.

Οι πράξεις της νταντάς έγιναν αντιληπτές από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που ήταν τοποθετημένο στο σπίτι με αποτέλεσμα η μητέρα των παιδιών να διαπιστώσει το τι ακριβώς συμβαίνει και να απευθυνθεί στις Αρχές.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις