Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλαμάτα: Ο Τσίπρας παραδίδει στην κυκλοφορία τον περιμετρικό και το τμήμα Μεγαλόπολης – Σπάρτης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αλλάζουν τα δεδομένα στις μετακινήσεις της περιοχής. Στην Καλαμάτα βρίσκεται ο πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας…

σ’ ενα συντομο ταξίδι του στη μεσσηνιακη πρωτευουσα, προκειμένου να εγκαινιάσει επισήμως το σύνολο της Περιμετρικής Οδού της Καλαμάτας. Πρόκειται για το πρώτο έργο από τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες που ολοκληρώνεται με σύμβαση παραχώρησης. H επίσημη παράδοση του τμήματος Μεγαλόπολη – Σπάρτη και του περιμετρικού δρόμου της Καλαμάτας, στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα αλλάζει τα δεδομένα στις μετακινήσεις με τις εικόνες να εντυπωσιάζουν…

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ.Τσίπρας αρχικά θα επισκεφθεί το 1ο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας, μια ώρα αργότερα (στις 12.30) θα εχει συνάντηση με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, στο νέο Δημαρχείο Καλαμάτας και στη 13.30 θα βρίσκεται στη γέφυρα του Νέδοντα που ενώνει ουσιαστικά τον Εθνικό Δρόμο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και τον δρόμο από το Λεύκτρο μέχρι τη Σπάρτη για την τελετή των εγκαινίων της Περιμετρικής.

Να θυμίσουμε πως το τμήμα του άξονα από τη Θουρία ως την οδό Αρτέμιδος, παραδόθηκε στις 19 Νοεμβρίου, από τους υπουργούς Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη και αναπληρωτή Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε