Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλαμάτα: Πάνω από το δίπλωμα οδήγησης τα ένοχα μυστικά τους – Ήταν αργά για δάκρυα και εξηγήσεις [pics]

Καλαμάτα: Πάνω από το δίπλωμα οδήγησης τα ένοχα μυστικά τους – Ήταν αργά για δάκρυα και εξηγήσεις [pics]
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ

Πίστευαν πως είχαν διασφαλίσει τα νώτα τους αλλά όπως αποδείχθηκε έκαναν λάθος. Οι συλλήψεις στην Καλαμάτα και τα πειστήρια της ενοχής τους…

Συνελήφθησαν στην Καλαμάτα ένας 29χρονος Έλληνας και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 27 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 21χρονος αλλοδαπός, επίσης κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 25χρονος και ο 27χρονος, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Όπως προέκυψε, ο 25χρονος κι ο 27χρονος προμηθεύτηκαν την παραπάνω ποσότητα κάνναβης από τον 29χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 595,4 γραμμαρίων, μία ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, στην οικία του 29χρονου συνελήφθη κι ένας 21χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις