Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καλαμάτα: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Καλαμάτα: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Η 24χρονη μητέρα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Καλαμάτα προσήλθε στις 10:20 το πρωί του Σαββάτου (21.12.2019) και απολογήθηκε, σε μια μαραθώνια απολογία που κράτησε πάνω από πέντε ώρες.

Ανατροπή φαίνεται να υπάρχει στην υπόθεση της 24χρονης μητέρας στην Καλαμάτα που σόκαρε το πανελλήνιο, καθώς  κατά την απολογία της η νεαρή από τη Γεωργία υποστήριξε ότι ουδέποτε πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της στον κάδο απορριμμάτων αλλά απλώς ότι το άφησε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου με τη χάρτινη σακούλα πάνω σε αυτόν, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε με την ελπίδα να περάσει κάποιος και να το πάρει.

Αυτός ο ισχυρισμός της 24χρονης δίνει, πλέον, νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση, αφού – ως γνωστόν – το νεογέννητο βρέθηκε στις 06:30 το πρωί της ίδιας ημέρας μέσα στον κάδο.

Click4more: Καλαμάτα: Νέες αποκαλύψεις για την 24χρονη που πέταξε το μωρό της στον κάδο!

Ταυτόχρονα η 24χρονη ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του βρέφους από την πρώτη στιγμή αδιαφόρησε, τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί του, με την ίδια να βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς δεν μπορούσε να διακόψει την εγκυμοσύνη της, μιας και ήταν σχεδόν 5 μηνών όταν συνειδητοποίησε πως ήταν έγκυος.

Τα νέα στοιχεία στην απολογία της προκάλεσαν διχογνωμία, μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα, αναφορικά με το αν θα έπρεπε να τεθεί σε προσωρινή κράτηση η 24χρονη ή με περιοριστικούς όρους.

Όπως δήλωσαν το Σάββατο (21.12.2019) οι δικηγόροι της, Κώστας Κρόμπας και Νίκος Μουτεβελής, τα στοιχεία αυτά δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση, και τη λύση στη διχογνωμία ανακρίτριας και εισαγγελέως θα δώσει το Δικαστικό Συμβούλιο το οποίο και θα αποφασίσει για την τύχη της 24χρονης μητέρας αλλά και για τον χαρακτηρισμό της κατηγορίας που τη βαρύνει. Ταυτόχρονα δεν αποκλείεται να κληθεί και ο πατέρας του βρέφους.

Click4more: Καλαμάτα: Ράκος η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Από τη Γεωργία έρχεται στο μεταξύ και η γιαγιά του βρέφους που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει την κηδεμονία του νεογέννητου εγγονού της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο της Καλαμάτας θα αποφασίσει για την τύχη της 24χρονης την ερχόμενη εβδομάδα.

Τέλος, έως ότου εκδοθεί η απόφαση, η νεαρή θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε φιλικό της σπίτι στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

πηγή: messinialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις