Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Καλαμάτα: Συλλήψεις 15χρονων μαθητών που προσπάθησαν να κλέψουν μηχανάκι

Καλαμάτα: Συλλήψεις 15χρονων μαθητών που προσπάθησαν να κλέψουν μηχανάκι

Οι μαθητές έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, με τις συλλήψεις να προκαλούν αναστάτωση στην Καλαμάτα. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στις μητέρες τους…

Οι μαθητές κατέστρωσαν σχέδιο για να κλέψουν ένα μηχανάκι στην Καλαμάτα, αλλά όλα πήγαν στραβά. Οι συλλήψεις που ακολούθησαν έχουν προκαλέσει αναστάτωση τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα, όσο και σε όλους εκείνους που γνώριζαν τους δύο 15χρονους. Δύο παιδιά, που όπως λένε άτομα από το περιβάλλον τους, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα.

Μηχανάκι από περιφραγμένο οικόπεδο στην Καλαμάτα, προσπάθησαν να κλέψουν το πρωί της Κυριακής 26 Νοεμβρίου δύο ανήλικοι μαθητές, αλλά κατέληξαν στα χέρια αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, δύο 15χρονοι προσπάθησαν να αφαιρέσουν το μηχανάκι από περιφραγμένο οικόπεδο κοντά στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο ανήλικους. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν οι δύο 38χρονες μητέρες των ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις