Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καλαμάτα: Συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό νεαρού που κατέληξε σε νοσοκομείο με σπασμένη μύτη

Καλαμάτα: Συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό νεαρού που κατέληξε σε νοσοκομείο με σπασμένη μύτη

Συλλήψεις στην Καλαμάτα για τον άγριο ξυλοδαρμό 35χρονου που μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο της πόλης με σπασμένη μύτη…

Άνω κάτω η Καλαμάτα από τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού, που μεταφέρθηκε τραυματισμένος με σπασμένη μύτη σε νοσοκομείο της πόλης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και πέρασαν χειροπέδες στους ανήλικους δράστες αλλά και στις μητέρες τους. Οι λόγοι που πυροδότησαν την επίθεση δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί με την αστυνομική έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ζωή του τραυματία δεν διατρέχει κίνδυνο και ο ίδιος προσπαθεί να αφήσει πίσω τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην καρδιά της πόλης.

Συνελήφθησαν την Κυριακή 23 Απριλίου το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της πόλης, 3 ανήλικοι Έλληνες, ηλικίας 15, 16 και 17 χρονών αντίστοιχα, γιατί μαζί με ακόμη έναν ανήλικο 16χρονο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν με 35χρονο του προκάλεσαν τραύματα που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με σπασμένη μύτη.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κροντήρη στην απόληξη ουσιαστικά της κεντρικής πλατείας Καλαμάτς. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και οι μητέρες των ανηλίκων, 46, 34 και 55 ετών αντίστοιχα, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Όλοι οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις