Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Καλαμάτα: Το… πολλά υποσχόμενο δείπνο πήρε απρόβλεπτη τροπή – Παγίδα στο κρίσιμο σημείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο τραπέζι του εστιατορίου κάθισαν δύο γυναίκες και ένας άντρας που πίστευε ότι όλα πήγαιναν όπως τα είχε υπολογίσει – Χωρίς να το καταλάβει όμως έκανε ένα μεγάλο λάθος…

Κάθειρξη 8 ετών επιβλήθηκε σε γυναίκα από το Ναύπλιο, η οποία διώκεται για την κλοπή χρημάτων και κοσμημάτων, αφού πρώτα απέκτησε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Η υπόθεση εκδικάσθηκε χθες ερήμην της στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας. Στις 10 Φεβρουαρίου 2013 και αφού η γυναίκα είχε γνωριστεί με αλλοδαπό που διέμενε στην Καλαμάτα, συνέτρωγαν σε μαγαζί στη μαρίνα.

Μαζί ήταν και μια Νορβηγίδα, γνωστή του αλλοδαπού, αλλά χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία της. Κάποια στιγμή η γυναίκα από το Ναύπλιο ζήτησε από τον αλλοδαπό τα κλειδιά του σπιτιού του, το οποίο βρισκόταν κοντά στο μαγαζί που έτρωγαν, για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Η γυναίκα πήγε στο διαμέρισμα μόνη και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 35.000 ευρώ, 500 ευρώ και 16 παλιά ασημένια νομίσματα Καναδά.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο μαγαζί και προφασιζόμενη μια δικαιολογία έφυγαν βιαστικά με τη Νορβηγίδα. Ο αλλοδαπός, επιστρέφοντας στο σπίτι του, διαπίστωσε ότι τον είχαν κλέψει. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για διακεκριμένη κλοπή, ενώ εντύπωση προκάλεσε η μεθοδολογία που χρησιμοποίησε για να κλέψει.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε