Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του εισβολέα στο προαύλιο της Τράπεζας της Ελλάδος

Καλαμάτα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη σύλληψη του εισβολέα στο προαύλιο της Τράπεζας της Ελλάδος

Με επιχείρηση της αστυνομίας ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20:00 η ακινητοποίηση και η σύλληψη του δράστη στην Καλαμάτα. Κάτοικοι της περιοχής κατέγραφαν τα όσα συνέβαιναν στην τράπεζα με τα κινητά τους τηλέφωνα…

Συνελήφθη λίγο μετά τις 19:30, ο 36χρονος άνδρας που κάτω από άγνωστες συνθήκες κατάφερε με το όχημά του, να εισβάλλει στον αύλειο χώρο της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιχείρησαν για αρκετή ώρα τον πείσουν να παραδοθεί.

Αυτό δεν κατέστη δυνατό και ακολούθησε η είσοδος των αστυνομικών δυνάμεων στον αύλειο χώρο της Τράπεζας, όπου αφότου πέταξαν στον άνδρα χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος δράστης στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε Μονάδα Ψυχικής Υγείας. Δείτε τις εικόνες του tharrosnews.gr, και του messinialive.gr, με την αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη του νεαρού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις