Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλαμάτα: Χαροπαλεύει η γυναίκα που προσπάθησε να κάψει ζωντανή ο άντρας της! Στο κόκκινο η αγωνία

Καλαμάτα: Χαροπαλεύει η γυναίκα που προσπάθησε να κάψει ζωντανή ο άντρας της! Στο κόκκινο η αγωνία

Η 39χρονη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Υπεύθυνος γι’ αυτό, ο άντρας που κάποτε ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε…

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δύο γυναίκες, 37 και 39 ετών, η πρώτη επειδή το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με το σύζυγο και το παιδί τους και η δεύτερη, επειδή ο άντρας της προσπάθησε να την κάψει ζωντανή μέσα στο σπίτι τους.

Η 37χρονη με πολλαπλά κατάγματα και άλλα τραύματα δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Από την άλλη πλευρά, η 39χρονη αλλοδαπή, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της και των εκτεταμένων εγκαυμάτων στο σώμα, διακομίσθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο στην Αθήνα και νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ο 45χρονος αλλοδαπός σύζυγός της, ο οποίος την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με ελαφρά εγκαύματα στα χέρια. Ήδη του έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Οι σοκαριστικές στιγμές στην Καλαμάτα

Λίγο μετά τις 10.30 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας δέχθηκε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην αρχή της Ακρίτα. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και οκτώ άτομα, όπου διαπίστωσαν ότι ήταν σε εξέλιξη πυρκαγιά σε διαμέρισμα, όχι του 4ου, αλλά του 5ου ορόφου.

Οι πυροσβέστες βρήκαν κάτω στο δρόμο μια γυναίκα με εμφανή εγκαύματα, πολύ σοκαρισμένη, που συνεχώς έψαχνε το σκυλάκι της. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και τη διακόμισε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι εγκαύματα στα χέρια είχε και ο σύζυγός της και ειδοποίησαν δεύτερο ασθενοφόρο, για να τον παραλάβει.

Οι πυροσβέστες, όταν έσβησαν τη φωτιά στο μικρό δυάρι, διαπίστωσαν ότι είχε επικεντρωθεί στο κεντρικό δωμάτιο, το οποίο χρησιμοποιούσε η οικογένεια ως υπνοδωμάτιο, ενώ είχε εξαπλωθεί πάρα πολύ γρήγορα.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που παρέλαβαν για να φροντίσουν την 39χρονη διαπίστωσαν ότι τα ρούχα της μύριζαν βενζίνη και, τελικά, τους αποκάλυψε ότι ο άντρας της, έπειτα από καβγά για προσωπικές διαφορές, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις