Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καλαμπάκα: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο Γιώργος Ζάμπρας – Η τελευταία νύχτα της ζωής του!

Καλαμπάκα: Νεκρός από ανακοπή καρδιάς ο Γιώργος Ζάμπρας – Η τελευταία νύχτα της ζωής του!

Δάκρυα στο σπίτι του μικροβιολόγου στην Καλαμπάκα. Παρά τις προσπάθειες που έγινε ο Γιώργος Ζάμπρας άφησε την τελευταία του πνοή…

Δεύτερος θάνατος γιατρού στην Καλαμπάκα, μέσα σε λίγες μέρες, μετά από εκείνον, του Ευθύμιου Ζιανού. Τα ξημερώματα πέθανε από ανακοπή ο 56χρονος μικροβιολόγος Γεώργιος Ζάμπρας.

Στις 04:30 το πρωί, ενώ κοιμόταν στο σπίτι του, ένοιωσε δυσφορία. Κλήθηκε αμέσως από την οικογένεια καρδιολόγος από την Καλαμπάκα που έσπευσε τάχιστα ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Τρίκαλα.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που κατέβαλε ο καρδιολόγος και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε λίγο μετά, ο άτυχος άνδρας είχε εξέπνευσε. Ο Γεώργιος Ζάμπρας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

Ο θάνατος του Ευθύμιου Ζιανού παραμονές του 2018

Ο άτυχος γιατρός, 58 ετών, υπέστη το επεισόδιο κατά τη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του «Α.Σ. Μετέωρα», όπου και διασκέδαζε με την παρέα του.

Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καλαμπάκας, ωστόσο ήδη είχε επέλθει το μοιραίο.

Ο Ευθύμιος Ζιανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην Καλαμπάκα, όπου ζούσε και ασκούσε το λειτούργημά του ως γιατρός, όσο και σε επίπεδο νομού, καθώς διατέλεσε για 8 συνεχόμενα χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος, εκλεγμένος με την παράταξη του ΚΚΕ.

Πηγή: trikalaenimerosi.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις