Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

Καλάβρυτα: Καταδίωξη στα βουνά για τη σύλληψη ληστών – Έπιασαν τον έναν

Καλάβρυτα: Καταδίωξη στα βουνά για τη σύλληψη ληστών – Έπιασαν τον έναν

Η καταδίωξη της αστυνομίας ξεκίνησε έξω από τα Καλάβρυτα, με τους ληστές να τα παίζουν όλα για όλα, για να αποφύγουν τις συλλήψεις…

Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο καταζητούμενων στα Καλάβρυτα στην περιοχή του Βουραϊκού. Η σύλληψη έγινε κοντά στα Νιάματα. Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα 21 Ιανουαρίου οταν στην Πούντας – Καλαβρύτων ένα όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί στην Ολυμπία Οδό κοντά στην διασταύρωση για Καλάβρυτα.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο μάρκας Seat, ο οδηγός του οποίου, αντί να σταματήσει, επιτάχυνε, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές. Το ΙΧ έστριψε στην Πούντας – Καλαβρύτων και κατάφερε να φτάσει λίγο πριν το τούνελ κοντά στο Μέγα Σπήλαιο όπου και επέλεξε να στρίψει σε χωματόδρομο που οδηγεί στο φαράγγι του Βουραϊκού.

Εκεί, οι δυο επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημά τους και εξαφανίστηκαν μεσα στο φαράγγι σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο. Το εγκαταλελειμμένο όχημα γεμάτο με κλοπιμαία κατασχέθηκε.

Οι Αστυνομικοί με συντονισμένη επιχείρηση απέκλεισαν όλους τους πιθανούς τρόπους διαφυγής και τους άφησαν μόνο την κάθοδο του Βουραϊκού στην οποία υπήρχε ενέδρα Αστυνομικών με την υποστήριξη δυνάμεων της ΟΠΚΕ και Αιγιάλειας, στη θέση Νιάματα.

Μετά από πεζή καταδίωξη σε δύσβατη περιοχή, ο ένας συνελήφθη ενώ ο δεύτερος διέφυγε. Πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων σε περιοχές της Αχαΐας και Κορινθίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις