Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κάλυμνος: Άνοιξαν την πόρτα του δωματίου και είδαν το μαρτύριο της 14χρονης μαθήτριας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι περίεργοι ήχοι από το δωμάτιο τίναξαν στον αέρα την οικογενειακή συγκέντρωση. Οι αποκαλύψεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη…

Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε χθες ερήμην από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, 35χρονος Καλύμνιος, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ενός κοριτσιού που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του! Αν και ενώπιον του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε, η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Το περιστατικό είχε σημειωθεί, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω με το οποίο η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη, τον Γενάρη του 2012 στην Κάλυμνο σε συγγενικό σπίτι του 35χρονου. Εκεί ο φερόμενος ως δράστης συνερεύθηκε ερωτικά με την ανήλικη, η οποία το συγκεκριμένο διάστημα δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια της!

Σε βάρος του 35χρονου ακολούθησε καταγγελία και η άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε