Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμία λογική! Θετικοί στον κορονοϊό σπάνε την καραντίνα για να πάνε… για νέα τεστ στη Θεσσαλονίκη! (video)

Καμία λογική! Θετικοί στον κορονοϊό σπάνε την καραντίνα για να πάνε… για νέα τεστ στη Θεσσαλονίκη! (video)
ΦΩΤΟ THESSTODAY

Δύο περιπτώσεις έχουν καταγραφεί από χθες στη Θεσσαλονίκη μπροστά στις κάμερες! Μάλιστα οι ασθενείς  έχουν κάνει και δηλώσεις, ατάραχοι, στα κανάλια…

Στη Θεσσαλονίκη που τα κρούσματα κορονοϊού χτυπάνε “κόκκινο”, στην πόλη που μπήκε πρώτη πρώτη σε νέο lockdown, οι πολίτες όχι απλώς δεν έμαθαν αλλά… δίνουν για ακόμα μια φορά, το κακό παράδειγμα.

Μόλις χθες, σε δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ είδαμε έναν θετικό στον κορονοϊό άνθρωπο, να κόβει βόλτες έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ γιατί… πείνασε και βγήκε να πάρει κάτι να φάει! Θυμηθείτε:

Σήμερα λοιπόν, ένας άλλος κύριος, επίσης θετικός στον κορονοϊό, εμφανίστηκε έξω από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο και… έκανε κι εκείνος ατάραχος, δηλώσεις στους δημοσιογράφους! Όπως και ο χθεσινός…

Ο σημερινός, που θα ακούσετε παρακάτω, στο βίντεο του ThessToday.gr,  είναι κάτοικος της Θεσσαλονίκης που εργάζονταν μέχρι πρότινος στον κλάδο της εστίασης. Έκανε πριν από μερικές μέρες rapid test το οποίο βγήκε θετικό, ακολούθησε το μοριακό για το οποίο δεν τον ενημέρωσαν και σήμερα το πρωί πήγε στην εφημερία του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για να ξανάκάνει rapid test, στο οποίο εμφανίστηκε πάλι θετικός στον κορονοϊό!

Ο ίδιος σε ερώτηση για το αν παρουσίασε συμπτώματα και αποφάσισε να κάνει rapid test, τ απάντησε ότι «είχα πυρετό και μου είπαν από τη δουλειά να πάω να κάνω τεστ», ενώ πρόσθεσε ότι δεν ξέρει από πού κόλλησε καθώς μένει μόνος στο σπίτι του. Κι επειδή θέλει να επιστρέψει στη δουλειά του, “έσπασε” την καραντίνα για να ξανακάνει τεστ.

Αν και ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι ρίσκο να κυκλοφορεί έξω παρότι θετικός στον κορονοϊό, ανέφερε ότι πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά!

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις