Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Καμμένα Βούρλα: Κουκουλοφόρος με πιστόλι “μπούκαρε” σε εταιρεία!

Καμμένα Βούρλα: Κουκουλοφόρος με πιστόλι “μπούκαρε” σε εταιρεία!

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Καμμένα Βούρλα, με έναν κουκουλοφόρο με πιστόλι να εισβάλει σε εταιρεία ταχυμεταφορών.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15.30, όταν ο κουκουλοφόρος μπούκαρε στην εταιρεία ταχυμεταφορών που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο στα Καμμένα Βούρλα, με σκοπό να αποσπάσει χρήματα. Όταν διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο, έκλεψε κουτιά τα οποία περιείχαν τηλέφωνα και εξαφανίστηκε.

Αυτό ήταν το τρίτο κρούσμα με κουκουλοφόρο ληστή στα Καμμένα Βούρλα τον τελευταίο καιρό, καθώς το βράδυ της Τετάρτης άγνωστος με κουκούλα εισέβαλε σε κατάστημα περιποίησης νυχιών. Αρχικά δεν έγινε αντιληπτός καθώς η ιδι0κτήτρια ήταν σε διπλανό χώρο με μια πελάτισσα. Κάποια στιγμή όμως ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή που κρατούσε και πάλι όπλο, ενώ και σε αυτή την περίπτωση άρπαξε μια τσάντα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τέλος λίγες ημέρες νωρίτερα δυο δράστες εκ των οποίων ο ένας με κουκούλα και όπλο, προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι ενός γνωστού επαγγελματία στα Καμμένα Βούρλα, ενώ όταν δεν τα κατάφεραν προσπάθησαν να εισβάλλουν στο διπλανό σπίτι που μένει η μητέρα του. Από εκεί άρπαξαν μια τηλεόραση και οικιακές συσκευές.

Πηγή: lamiareport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις