Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Καρδίτσα: 58χρονος πέθανε ξαφνικά στο προαύλιο εκκλησίας το πρωί της Πρωτοχρονιάς

Καρδίτσα: 58χρονος πέθανε ξαφνικά στο προαύλιο εκκλησίας το πρωί της Πρωτοχρονιάς
Πηγή φωτογραφίας: INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα, και όχι μόνο, ο ξαφνικός θάνατος 58χρονου εκπαιδευτικού που δίδασκε Μηχανολογία στο 2ο ΕΠΑΛ και στο 1ο ΕΚ Λάρισας. Ο άτυχος άνδρας «έφυγε» το πρωί της Πρωτοχρονιάς, «προδομένος» από την καρδιά του αφού κατέρρευσε στο προαύλιο εκκλησίας στην Καρδίτσα

Ο 58χρονος εκπαιδευτικός – που δίδασκε στην Λάρισα – είχε επισκεφθεί την γενέτηρά του, την Καρδίτσα, για τις γιορτές. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, είχε πάει να παρακολουθήσει τη δοξολογία για το νέο έτος και ενώ βρισκόταν στο προαύλιο της εκκλησίας κατέρρευσε. 

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες που προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως ο 58χρονος εκπαιδευτικός διακομίσθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, «προδομένος» από την καρδιά του.

Φως στα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του. 

Ο 58χρονος εκπαιδευτικός αφήνει πίσω τη σύζυγό του, τα δυο τους παιδιά και τους γονείς του. Τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από λίγα χρόνια έφυγε επίσης «προδομένος» από την καρδιά και ο αδελφός του.

Την θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου τους εξέφρασαν και οι εκπαιδευτικοί από το 2ο ΕΠΑΛ, με ψήφισμα που ανάρτησαν και στα social media. «Δυστυχώς χάσαμε έναν πολύ καλό συνάδελφο. Υπέροχο άνθρωπο και άριστο εκπαιδευτικό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» γράφουν στο Facebook. 

Με πληροφορίες από paidis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις