Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καρδίτσα: Αθώος λόγω αμφιβολιών για αποπλάνηση ανηλίκου – Η εξομολόγηση του 9χρονου παιδιού!

Καρδίτσα: Αθώος λόγω αμφιβολιών για αποπλάνηση ανηλίκου – Η εξομολόγηση του 9χρονου παιδιού!

Η καταγγελία για αποπλάνηση ανηλίκων συντάραξε την Καρδίτσα. Η απόφαση του εισαγγελέα που μελέτησε όλα τα στοιχεία…

Αθώο έκρινε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 70χρονο από περιοχή της Καρδίτσας, που διαμένει κατά περιόδους σε περιοχή του Δήμου Βόλου, όπου διαθέτει εξοχική κατοικία, που κατηγορούταν για αποπλάνηση ανήλικου κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση χρονολογούταν το καλοκαίρι του 2014, ενώ το 9χρονο παιδί φέρεται να το είχε εξομολογηθεί στη μητέρα του έναν χρόνο αργότερα. Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου λόγω αμφιβολιών, πρόταση που τελικά ήταν και η απόφαση του δικαστηρίου.

Εξάλλου, ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, επέβαλε χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 62χρονο Βολιώτη, τον οποίο έκρινε για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Στις 23 Οκτωβρίου 2013, ο 62χρονος, που δικάστηκε ερήμην, φέρεται να είχε προσκρούσει αρχικά με το ΙΧ επιβατικό του αυτοκίνητο στην οδό Διμηνίου σε ένα σταθμευμένο δεξιά στον δρόμο δίκυκλο μοτοποδήλατο, ενώ στη συνέχεια είχε παρασύρει έναν πεζό 41 χρόνων σήμερα, που βρισκόταν δίπλα στο δίκυκλο, προκαλώντας του κακώσεις και κάταγμα. Ακολούθως είχε επιπέσει πάνω σε ένα δεύτερο σταθμευμένο δίκυκλο.

Πηγή: thessalianews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις