Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Καρδίτσα: Νεκρός άντρας μετά από διαρροή υγραερίου στο σπίτι του

Καρδίτσα: Νεκρός άντρας μετά από διαρροή υγραερίου στο σπίτι του

Ανάστατη μια γειτονιά στην Καρδίτσα από τον θάνατο ιδιοκτήτη σπιτιού. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρος από πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο…

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαρτίου του 2023, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών σε μονοκατοικία επί της οδού Λ. Κατσαντώνη στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Π.Υ. Καρδίτσας κλήθηκε από περίοικους περί τις 21.30 στην ευρύτερη περιοχή για έντονη οσμή υγραερίου.

Οι πυροσβέστες αναζητώντας την πηγή διαρροής έστρεψαν την προσοχή τους σε μια μονοκατοικία απ’ όπου ουδείς απαντούσε. Έτσι αφού οι πυροσβέστες έλαβαν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους μπήκαν μέσα, παρουσία της αστυνομίας.

Πολύ γρήγορα εντόπισαν έναν άντρα χωρίς τις αισθήσεις του. Ήταν στο σημείο υπήρχαν δύο φιάλες υγραερίου. Τον άτυχο ιδιοκτήτη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο στην Καρδίτσα.

Έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του με την Αστυνομία να έχει αναλάβει τη διερεύνησή του.

Πηγή: karditsalive.net

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις