Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καστοριά: Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας στα κινητά! Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για Ειδικό Φρουρό και ταξιτζή

Καστοριά: Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας στα κινητά! Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για Ειδικό Φρουρό και ταξιτζή

Εντολή από τις Αρχές για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όχι μόνο του 30χρονου Ειδικού Φρουρού αλλά και του 52χρονου οδηγού ταξί προκείμενου να εξεταστεί αν οι δύο άνδρες γνωρίζονταν και είχαν επικοινωνία….

Κανείς δεν δείχνει να πιστεύει τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δράστη ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία καθώς αφενός πάνω στο θύμα βρέθηκαν 550 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και αφετέρου γιατί ο δράστης ήταν ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στην περιοχή για να ρισκάρει να διαπράξει τη ληστεία μέρα μεσημέρι και με ακάλυπτο το πρόσωπό του.

Η αστυνομία εξετάζει και αν ο δράστης είχε περάσει από ψυχομετρικά τεστ.

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Ο 30χρονος Ειδικός Φρουρός ισχυρίζεται ότι αντιμετώπιζε πιεστικά οικονομικά προβλήματα και πώς ήταν αποφασισμένος να κάνει μια ληστεία προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για να καλύψει τις τρέχουσες οικογενειακές του ανάγκες.

Ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε επίσης ότι χρωστάει περίπου 8 χιλιάδες ευρώ.

Δολοφονία Καστοριά: “Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη” λέει η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού

“Μπήκα στο ταξί και του είπα: Πήγαινέ με στο κτήμα του πατέρα μου, θέλω να πάρω κάτι. Όταν φτάσαμε έβγαλα το όπλο και του είπα: ‘Δώσε μου τα χρήματά σου’. Το θύμα αντέδρασε, βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Πανικοβλήθηκα και τον πυροβόλησα”

Ο δράστης σύμφωνα με τον Alpha δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημά του.

Με πληροφορίες από τηλεόραση Alpha

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε