Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καρδίτσα: Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη σοκολάτα – Σε εξέλιξη οι προσπάθειες με υλικά 2,5 τόνων [pic, vid]

Καρδίτσα: Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη σοκολάτα – Σε εξέλιξη οι προσπάθειες με υλικά 2,5 τόνων [pic, vid]

Η νουγκατίνα, όπως ανακοινώθηκε, θα ζυγίζει δύο τόνους και υπολογίζεται ότι θα προσφερθούν 10.000 μερίδες σε όσους θα βρίσκονται στον χώρο της κεντρικής πλατείας. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα…

στην Καρδίτσα η δημιουργία της μεγαλύτερης νουγκατίνας σοκολάτας στον κόσμο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Ν. Καρδίτσας.

Οι ίδιοι μαζί με συναδέλφους τους απ’ όλη την Ελλάδα και σπουδαστές ζαχαροπλαστικής, έχουν απλώσει στον ειδικό στεγαζόμενο χώρο τη βάση του γλυκού που θυμίζουμε ότι θα φθάσει τα 100 μέτρα μήκος ξεπερνώντας την Ιταλία που κρατούσε το ρεκόρ με 45 μέτρα. Θα απαιτηθούν περίπου 2,5 τόνοι υλικών για να δημιουργηθούν 10.000 κομμάτια που θα προσφερθούν στους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες.

Εξάλλου, έχει ανακοινωθεί και το όνομα του κριτή του βιβλίου Γκίνες που θα έρθει στην πόλη της Καρδίτσας, για να καταγράψει το ρεκόρ και να σφραγίσει το επίτευγμα με τον πλέον επίσημο τρόπο. Πρόκειται για τον Jack Brockbank.

Η νουγκατίνα, όπως ανακοινώθηκε, θα ζυγίζει δύο τόνους και υπολογίζεται ότι θα προσφερθούν 10.000 μερίδες σε όσους θα βρίσκονται στον χώρο της κεντρικής πλατείας, όπως, επίσης, και σε ιδρύματα της περιοχής.

Πηγή: karditsalive.net

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις