Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Καρδίτσα: Σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας – Ένα βήμα πριν κοπεί η σύνδεση χωριών με το Μουζάκι

Καρδίτσα: Σοβαρά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας – Ένα βήμα πριν κοπεί η σύνδεση χωριών με το Μουζάκι

Ένα βήμα πριν κοπεί ολοκληρωτικά ο δρόμος που συνδέει το Μουζάκι με τα ορεινά χωριά του και το Δήμο Αργιθέας βρισκόμαστε από το πρωί της Τρίτης (12/1) και μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων 30 ωρών.

Όπως φαίνεται οι αρμόδιοι παρά τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν από τον “Ιανό” στις 18-19 Σεπτεμβρίου 2020 στο νομό δεν προνόησαν να διασφαλίσουν όσα σημεία του οδικού δικτύου είχαν πληγεί ώστε να μην προκληθούν περαιτέρω καταστροφές.

Έτσι όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net το πρωί της Τρίτης είδαν την Ε.Ο. Καρδίτσας – Άρτας στο 2χλμ από το Μουζάκι (λίγο μετά την διασταύρωση προς Πορτή) να βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση από τα μανιασμένα νερά του Πάμισου που “έφαγαν” την όχθη (όπως συνέβη και με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου τον περασμένο Σεπτέμβριο).

Προς το παρόν η κυκλοφορία διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας ωστόσο αν καταρρεύσει το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου θα μιλάμε για ιδιαίτερα κακή εξέλιξη αφού όλη η κυκλοφορία προς τα ορεινά χωριά του Δήμου Μουζακίου και όλα τα χωριά του Δήμου Αργιθέας θα πρέπει να παρακάμπτεται μέσω του δρόμου που οδηγεί στην Πορτή.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε επισημανθεί στους αρμοδίους από κατοίκους ωστόσο ως φαίνεται αγνοήθηκε και τους προηγούμενους μήνες δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα και παρότι ολόκληρος ο νομός βρίσκεται σε κατάταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις