Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κάρπαθος: «Με νάρκωσαν και με βίαζαν ο ένας μετά τον άλλον» – Νέα έρευνα για τον βιασμό 25χρονης

Η Κάρπαθος περιμένει να μάθει τι πραγματικά συνέβη την επίμαχη νύχτα. Ο ομαδικός βιασμός της 25χρονης κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Τι απαντούν οι κατηγορούμενοι…

Τη διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης για τη διαπίστωση της βασιμότητας ή μη καταγγελίας μιας 25χρονης κοπέλας από τις ΗΠΑ κατα δύο ομοεθνών της, για ομαδικό βιασμό, παρήγγειλε χθες η Εισαγγελέας Υπηρεσίας, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία ικανά που να οδηγήσουν στην ποινική τους δίωξη.

Στην υπόθεση θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις μετά και την ανατροπή που υπήρξε χθες καθώς ο ένας εκ των δύο που κατηγορήθηκαν έχει υποβάλει ήδη μήνυση εις βάρος της 25χρονης που τον κατήγγειλε. Πιο συγκεκριμένα, την 29η Ιουνίου 2022 το βράδυ η 25χρονη εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο ομοεθνείς της, ηλικίας 43 και 40 ετών, στην Κάρπαθο!

Η 25χρονη βρισκόταν συγκεκριμένα στην Κάρπαθο από το πρωί της 26ης Ιουνίου 2022 και παραθέριζε με την 20χρονη αδελφή της και με μια συνομήλικη φίλη της σε ξενοδοχείο στο Διαφάνι. Την 27η Ιουνίου το απόγευμα πήγαν για φαγητό σε ένα παραλιακό εστιατόριο και μια γυναίκα που εργαζόταν στο κατάστημα τις σύστησε σε δύο ομοεθνείς τους.

Την επόμενη ημέρα το πρωί πήγαν με ένα τουριστικό σκάφος στην Σαρία και εκεί συνάντησαν ξανά τους δύο άνδρες που είχαν γνωρίσει την προηγούμενη ημέρα. Οταν επέστρεψαν στο Διαφάνι τις κάλεσαν για φαγητό και το απόγευμα της 28ης Ιουνίου 2022 με το αυτοκίνητό τους τις πήγαν στην Ολυμπο και συνέφαγαν, ενώ το βράδυ πήγαν για ποτό στο Διαφάνι.

Η 25χρονη υποστήριξε ότι ένιωσε έντονη ζάλη και αδιαθεσία. Η φίλη της είχε φύγει με τον ένα άνδρα προς την προβλήτα, ενώ εκείνη με τον άλλον παρέμεινε στο μαγαζί. Στη συνέχεια, περπάτησε μαζί του στην παραλία και εκεί όπως ισχυρίζεται άρχισε να την φιλάει χωρίς τη συγκατάθεσή της και να ασελγεί σε βάρος της. Είπε ότι έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε σε άγνωστο δωμάτιο πάνω σε κρεβάτι και πως δύο άτομα τη βίασαν. Υποστήριξε ακόμη ότι κατάλαβε τον πόνο γιατί δεν είχε έλθει σε επαφή με άνδρα ξανά και ότι βρέθηκε με την αδελφή και την φίλη της και κατάγγειλαν τον βιασμό μια μέρα μετά στο Ηράκλειο. «Με νάρκωσαν και με βίαζαν ο ένας μετά τον άλλον» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, η κοπέλα στους αστυνομικούς.

Ο ένας εκ των δύο καταγγελλομένων στρατιωτικός ακόλουθος στην Πρεσβεία των ΗΠΑ καταμήνυσε την 25χρονη επικαλούμενος και κατάθεση του φίλου του. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, περιέγραψε πως η 25χρονη φλέρταρε μαζί του και πως ήλθε σε επαφή μαζί του στο δωμάτιό του ενώ ήταν εκεί και ο φίλος του και καθόταν σε άλλο σημείο.

Μάλιστα, ο φίλος του καταγγελλόμενου ισχυρίστηκε ότι προσκαλούσε η 25χρονη και τον ίδιο. Κάποια στιγμή όπως είπε κουνήθηκε το κινητό τηλέφωνο στο οποίο είχε ανάψει τον φακό και ήταν τοποθετημένο στο κρεβάτι και η 25χρονη σταμάτησε την σεξουαλική επαφή, ρώτησε αν την καταγράφουν και φοβήθηκε. Εξαγριώθηκε και της έδωσαν και οι δύο τα κινητά τους τηλέφωνα για να τα ελέγξει και δεν βρήκε τίποτε. Χάλασε όμως η διάθεσή της και ζήτησε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις