Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Καστελόριζο: Παραδοσιακός γάμος για τον γιο του δισεκατομμυριούχου Ανδρέα Λιβέρη – Βίντεο

Καστελόριζο: Παραδοσιακός γάμος για τον γιο του δισεκατομμυριούχου Ανδρέα Λιβέρη – Βίντεο

Το Καστελόριζο είχε την τιμητική του. Ο γάμος ήταν εντυπωσιακός, όπως ακριβώς τον είχαν σχεδιάσει οι δύο οικογένειες. Γαμπρός και νύφη έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας…

Πρόκειται για τον γάμο του υιού του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Ανδρέα Λιβέρη, Αντώνη και της αγαπημένης του, Αμέλια ΜακΚίνον.Ο γάμος της χρονιάς, με καλεσμένους βαθύπλουτους επιχειρηματίες από Ελλάδα, Αμερική και Αυστραλία, ακόμα και αρχηγούς κρατών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου του 2023 στο ακριτικό Καστελόριζο.

Η οικογένεια είχε κλείσει τα περισσότερα καταλύματα του νησιού και είχε παραγγείλει πολλά τοπικά εδέσματα. Ο Ανδρέας Λιβέρης κατάγεται από το Καστελλόριζο, καθώς εκεί γεννήθηκε ο παππούς του.

Η τελετή ευχής τόσο του ορθόδοξου όσο και του καθολικού γάμου (καθώς η νύφη είναι καθολική) πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου του Πηγαδιού, λίγο πριν από την ανατολή του ηλίου, όπου τα χρώματα στο γραφικό λιμάνι είναι μοναδικά. Την τελετή ευλόγησαν δύο ιερείς, ο πατήρ Γεώργιος Μαλτέζος με ακόμα έναν ιερέα από την Αυστραλία.

Την παράσταση, φυσικά, έκλεψε η καλλονή νύφη με το απλό, ρομαντικό νυφικό της από τούλι και δαντέλα, αλλά και η μητέρα του γαμπρού Πάολα Λιβέρη, μεγαλωμένη στην Αυστραλία, με καταγωγή από τον Λίβανο. Συγκινημένοι ήταν και οι γονείς της νύφης, διαπρεπείς δικηγόροι σε ΗΠΑ και Αυστραλία.

Ο στολισμός του αύλειου χώρου με τα λευκά τριαντάφυλλα, τις παιώνιες και τις ορχιδέες ταίριαζε στην απλότητα του χώρου και στο στιλ των νεονύμφων. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Εspresso», το λιγοστά καφέ της πλατείας, κοντά στην εκκλησία, ήταν κλειστά, ύστερα από παράκληση της οικογένειας Λιβέρη στους ιδιοκτήτες τους.

Ο γαμπρός και η νύφη έφθασαν στην εκκλησία με τα πόδια, παρουσία φίλων και οργανοπαικτών. Με τις εικόνες να ταξιδεύουν γρήγορα στο διαδίκτυο και τις ευχές να είναι αλλεπάλληλες.

Μετά τον γάμο δόθηκε το glam πάρτι με τους VIP καλεσμένους από όλο τον κόσμο, μακριά από τα φλας και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όχι στους κήπους του κτήματος Λιβέρη στο νησί, αλλά στο κτήμα Μπήτρος στην περιοχή Μανδράκι, ο ιδιοκτήτης του οποίου συνδέεται με συγγενικούς δεσμούς με την οικογένεια Λιβέρη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις