Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Καστοριά: Προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την απέλαση και το μετάνιωσε οικτρά

Καστοριά: Προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την απέλαση και το μετάνιωσε οικτρά

Ο 39χρονος έγινε και πάλι είδηση στην Καστοριά, με τους αστυνομικούς να τον οδηγούν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης…

Συνελήφθη την Παρασκευή (18-02-2023) το πρωί σε δασική περιοχή στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 39χρονος αλλοδαπός, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 39χρονος, ο οποίος μετέφερε πεζός ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 5 κιλών και 620 γραμμαρίων.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του προαναφερόμενου αλλοδαπού, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 5 κιλά και 620 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 κινητό τηλέφωνο, 2 κάρτες SIM και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις