Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κατερίνη: Νεκρός ασθενής στο πάρκινγκ του νοσοκομείου – Οι άγνωστες πτυχές της τραγωδίας!

Κατερίνη: Νεκρός ασθενής στο πάρκινγκ του νοσοκομείου – Οι άγνωστες πτυχές της τραγωδίας!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονίζει ο θάνατος του 43χρονου ασθενή. Βρέθηκε νεκρός στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, με σπασμένα δόντια, μέσα σε μια λίμνη αίματος…

Ο άτυχος άντρας, άφησε την τελευταία του πνοή στο πάρκινγκ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, με τη σορό του, να εντοπίζεται χθες το μεσημέρι (27-02-2019).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος, νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου. Μάλιστα, είχε προσέλθει οικειοθελώς, καθώς είχε ιστορικό ψυχικού νοσήματος και όχι κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Γι’ αυτό το λόγο και του επιτρεπόταν να κυκλοφορεί στους κοινόχρηστους χώρους του Νοσοκομείου και κυρίως στο κυλικείο. Ωστόσο, το απόγευμα της Τρίτης (26/2) διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος απουσίαζε.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η αναζήτησή του, ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία. Εκτενείς έρευνες έγιναν στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ακόμη και στα διπλανά χωριά, αλλά απέβησαν άκαρπες.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε τελικά χθες το μεσημέρι γύρω στις 14.00 σε χώρο στάθμευσης, κοντά στην περίφραξη που χωρίζει το Νοσοκομείο από τον επαρχιακό δρόμο Κατερίνης – Αρωνά.

Ήταν αιμόφυρτος φέροντας τραύματα στο πρόσωπο με σπασμένα δόντια και δυστυχώς δεν ήταν πλέον στη ζωή. Η σορός του μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούν προς δυο κατευθύνσεις: είτε πως προσπάθησε να υπερπηδήσει τον φράκτη για να βγει στον δρόμο και στην προσπάθεια αυτή έπεσε και χτύπησε, είτε να έπεσε και να χτύπησε εξαιτίας παθολογικών αιτίων. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει πού τελικά οφείλεται ο θάνατος του άτυχου άνδρα.

Πηγή: odelalis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις