Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κατερίνη: Στο νοσοκομείο 15χρονη – Υποψίες για το επικίνδυνο “παιχνίδι” “Μπλε φάλαινα”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το κορίτσι, που υπάρχει η υποψία ότι είναι το πρώτο κρούσμα του επικίνδυνου διαδικτυακού “παιχνιδιού” “Μπλε φάλαινα”, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ευτυχώς, μίλησε στους γονείς της και πρόλαβαν τα χειρότερα…

Το διαδικτυακό αυτό “παιχνίδι” οδηγεί εφήβους, από 12 έως 16 ετών σε αυτοτραυματισμούς ενώ ακόμα χειρότερα, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αυτοκτονία. Υπάρχουν φόβοι, ότι το 15χρονο κορίτσι από την Κατερίνη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, “παίζοντας” τη “Μπλε φάλαινα”.

Το κορίτσι έχει τραύματα που φέρεται προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή της. Οι πληροφορίες λένε ότι πήρε “οδηγίες” μέσω facebook από κάποιον που της ζήτησε να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της και στη συνέχεια να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών!

Η 15χρονη αυτοτραυματίστηκε ωστόσο πήρε μόνο δυο χάπια και μετά μίλησε στους γονείς της επειδή φοβήθηκε. Αυτός ο φόβος, φαίνεται πως της έσωσε τη ζωή… Οι γονείς μετέφεραν το κορίτσι στο νοσοκομείο Κατερίνης και έκαναν  καταγγελία στην Αστυνομία. Η Ασφάλεια Κατερίνης ερευνά αν ο τραυματισμός της 15χρονης έχει σχέση με το επικίνδυνο “παιχνίδι” και ζήτησε άρση απορρήτου των επικοινωνιών της για να διαπιστωθεί με ποιον συνομιλούσε στο κοινωνικό δίκτυο και της έδινε οδηγίες.

Μέχρι σήμερα, θύματα της “Μπλε φάλαινας” έχουν πέσει πάνω από 300 παιδιά που έχουν χάσει τη ζωή τους…

Με στοιχεία από: eleftherostypos

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε