Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κατερίνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση μάνας και κόρης

Κατερίνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση μάνας και κόρης
Η εικόνα του αυτοκινήτου της μητέρας, που προβλήθηκε στο "Φως στο Τούνελ"

Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, και η μητέρα της, αγνοούνται από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019.
Έφυγαν από το σπίτι τους στην Κατερίνη και δεν επέστρεψαν.
Τι είπε ο πατέρας και σύζυγος στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.
Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της 17χρονης, ύστερα από τέσσερις ημέρες.
Έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Amber Alert.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση μάνας και κόρης, στην Κατερίνη, από το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019. Η μητέρα της 17χρονης Μαρίας – Ιωάννας Δεληγιάννη την πήρε από το σπίτι τους στην Κατερίνη για να πάνε μια βόλτα. Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη τους…

Ο πατέρας και σύζυγος μίλησε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους καυγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.
“Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα”.
Ο σύζυγος και πατέρας διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο της συζύγου του είχε εντοπιστεί την πρώτη ημέρα της εξαφάνισης, στον παλιό δρόμο που οδηγούσε στην Ελασσόνα.

Εξαφάνιση στην Κατερίνη: Το “Χαμόγελο του Παιδιού” δεν ενημερώθηκε άμεσα

Σύμφωνα με την κοινωνική λειτουργό του “Χαμόγελου του Παιδιού” και συντονίστρια στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, Σια Κακαρούμπα, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, ο οργανισμός δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά ύστερα από τέσσερις ημέρες.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» προέβη στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των αστυνομικών Αρχών.

Η μαθήτρια έχει ύψος 1.55, ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια και χρησιμοποιεί περιπατητήρα, γνωστό ως «Π», χρώματος μπλε.

Πηγή: anikolouli

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις