Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καθαρά Δευτέρα: Λαγάνα με γεύσεις ιδιαίτερες – Η πρωτοποριακή ιδέα σε φούρνο της Θεσσαλονίκης

Καθαρά Δευτέρα: Λαγάνα με γεύσεις ιδιαίτερες – Η πρωτοποριακή ιδέα σε φούρνο της Θεσσαλονίκης

Λίγες ώρες μέχρι την Καθαρά Δευτέρα και την παραδοσιακή λαγάνα, που σε ένα φούρνο της Θεσσαλονίκης, θα είναι διαφορετική…

Αν η Καθαρά Δευτέρα σας βρει στη Θεσσαλονίκη και θέλετε να δοκιμάσετε μια διαφορετική λαγάνα, υπάρχει μια επιπλέον πρόταση. Η πρωτοποριακή ιδέα της παρασκευής λαγάνας σε διάφορες γεύσεις ανήκει στον Γιάννη Τουρλή και την σύζυγό του, Λένα Καλλίδου.

Θέλοντας να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στους πελάτες τους για την Καθαρά Δευτέρα, απογείωσαν το παραδοσιακό έθιμο της λαγάνας. Από νωρίς το πρωί στα ράφια του αρτοποιείου τους θα πάρουν τη θέση τους οι λαγάνες με γεύση ντολμαδάκια, οι λαγάνες με γεύση ουζομεζέ και αντζούγιες και οι λαγάνες με λιαστή ντομάτα και καραμελωμένα κρεμμύδια.

“Όλο τον χρόνο σκεφτόμαστε πρωτοπόρες ιδέες, θέλουμε να σκεφτόμαστε συνεχώς νέες ιδέες. Πέρυσι προσθέσαμε τη λαγάνα με ντολμαδάκια και είχε τεράστια απήχηση, φέτος βάλαμε τη λαγάνα με ουζομεζέ” τονίζει η κ. Λένα Καλλίδου.

Ήδη οι παραγγελίες πέφτουν βροχή. Ο κ. Γιάννης και η κα Λένα προμηθεύουν με λαγάνες δεκάδες εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη και γνωστά ξενοδοχεία της πόλης. Πρόκειται για ένα οικογενειακό αρτοποιείο με ιστορία από το 1968. Δείτε τις εικόνες του thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις