Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Κάτω Αχαΐα: «Με λένε Πισπιρίγκου» – Η μητέρα που έχασε τα δύο μωρά της δίνει απαντήσεις

Κάτω Αχαΐα: «Με λένε Πισπιρίγκου» – Η μητέρα που έχασε τα δύο μωρά της δίνει απαντήσεις

Η υπόθεση με την απώλεια δύο μωρών στην Πάτρα μέσα σε διάστημα ενός χρόνου, απασχολεί τα τελευταία 24ωρα εκτός από την κοινή γνώμη και τις αρχές, αφού τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν και εισαγγελική παρέμβαση.

Η μητέρα των δύο μωρών, η 23χρονη Ειρήνη, πήγε στο στούντιο της εκπομπής TLIVE και περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τις δύο απώλειες που βίωσε με τα μωρά της αλλά και το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

«Με λένε Πισπιρίγκου στα social media» είπε η 23χρονη στην Τατιάνα Στεφανίδου, για να τονίσει: «Δεν είμαι Πισπιρίγκου»…

«Το μωρό έκανε περίεργους ήχους»

Για τον τρόπο που χάθηκαν τα δύο μωράκια, 2 μηνών και 19 ημερών, μίλησε η μητέρα τους, από το στούντιο της εκπομπής.

«Το μωρό έκανε περίεργους ήχους. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο τους δικούς μου και μου είπαν ότι πρέπει να καλέσω ασθενοφόρο. Φώναξα μία γυναίκα που έμενε δίπλα στο σπίτι και μου έλεγε ότι το παιδάκι μου φεύγει. Το μωρό κοιμόταν και ξαφνικά άρχισε να κάνει κάποιους ήχους σαν να πνίγεται» ανέφερε η Ειρήνη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στην Τατιάνα Στεφανίδου, η νεαρή μητέρα ανέφερε για το δεύτερο μωρό της: «Ήταν όλα φυσιολογικά με αυτό το παιδί, δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Λίγο καιρό αφότου γέννησα, το πήγα στο νοσοκομείο. Γυρνούσαν τα μάτια της, σαν λιποθυμικό επεισόδιο. Μόλις πήγε στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι ήταν ξανά και πάλι όλα φυσιολογικά. Το είδα εγώ το επεισόδιο με τα μάτια».

Τραγική ειρωνεία, είναι ότι η μητέρα των βρεφών ήταν παρούσα όταν έφυγε από τη ζωή η αδελφή της με παρόμοιο τρόπο με τα δικά της μωρά αλλά και στον θάνατο του μωρού μίας φίλης της.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις