Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Κάτω Αχαΐα: «Πού ξέρω αν τα έχει πειράξει;» λέει η γιαγιά των δύο νεκρών βρεφών

Κάτω Αχαΐα: «Πού ξέρω αν τα έχει πειράξει;» λέει η γιαγιά των δύο νεκρών βρεφών

Η μητέρα της 23χρονης Ειρήνης και γιαγιά των δύο βρεφών, 19 ημερών και δύο μηνών, που πέθαναν μέσα σε ένα χρόνο, στην Κάτω Αχαΐα, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν η κόρη της έκανε κακό στα ίδια της τα παιδιά. 

Ερωτώμενη τι μπορεί να έχει συμβεί στα εγγόνια της απάντησε: «Με αυτά που ακούγονται δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω ως μάνα. Ακούγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών η Ειρήνη. Πού ξέρω αν δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;» . Ενώ για την κόρη της είπε: «Είναι ένα πολύ περίεργο παιδί».

Η γιαγιά των δυο κοριτσιών ζητά να μάθει γιατί επί 1 μήνα κανένας γιατρός από το Αγία Σοφία δεν τους είπε από τι πάθαινε επιληπτικές κρίσεις το 2 μηνών εγγονάκι της.

«Για εμένα μπορεί να υπάρχουν παραλήψεις. Δεν γίνεται 1,5 μήνα, μέσα στο νοσοκομείο να μην βρίσκουν τι έχει, ούτε να το βάζουν εντατική όπως το είχαν στο Καραμανδάνειο εδώ στην Πάτρα, ούτε να υπάρχει τόση σοβαρότητα της κατάστασης ότι πάει δηλαδή, ότι περιμένουμε να πεθάνει και τελικά το παιδί να καταλήγει».

Περιγράφει στο Live News τα τελευταία δραματικά λεπτά μέσα στο θάλαμο του Αγία Σοφία: «Έκανε ένα ψευτοτρέμουλο γιατί ήταν σαν παράλυτο πράγμα. Ένα πουπούλο σου λέω. Απλά γύρισαν τα μάτια της τούμπα, και αν δεν την ζορίζαμε, το νερό που της έριξε η Ειρήνη δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει το παιδί, όσο το άφηνε δηλαδή, ήταν σαν να μαύριζε».

«Με αυτά που ακούγονται, δεν ξέρω πια κι εγώ τι να πιστέψω»

Σχετικά με τις σχέσεις που έχει με την κόρη της σημείωσε: «Έχει μπλεχτεί η μητριά της που δεν έχω καλές σχέσεις μαζί της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδράει έτσι η Ειρήνη. Εμένα μου άφηνε τα παιδιά για να πάει για ένα μεροκάματο, όχι για να ταΐσει εμένα. Εγώ δουλεύω μόνη μου».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις