Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καβάλα: Άφαντο το όπλο της δολοφονίας του Μάριου – Ο δράστης στις φυλακές ανηλίκων!

Καβάλα: Άφαντο το όπλο της δολοφονίας του Μάριου – Ο δράστης στις φυλακές ανηλίκων!

Το στυγερό έγκλημα πάγωσε την Καβάλα. Η πλευρά του θύματος δίνει νέα τροπή στο θρίλερ…

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε θανάσιμα, το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου ο 18χρονος Μάριος στην οδό Σωκράτους στην Καβάλα. Οι έρευνες έχουν αποβεί άκαρπες, καθώς ο 17χρονος που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον Μάριο (και έχει μεταφερθεί στις φυλακές ανηλίκων στο Βόλο) φέρεται να έχει πει, στο πλαίσιο της ανάκρισής του, ότι λίγη ώρα μετά την ανθρωποκτονία πέταξε το όπλο σε κάδο απορριμμάτων.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, εξάλλου, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας ο ποινικολόγος Μανώλης Βονικάκης, με σκοπό να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την οικογένεια του 18χρονου Μάριου και να παραλάβει αντίγραφο της δικογραφίας. Στις πρώτες δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Βονικάκης τόνισε ότι από τα στοιχεία που προκύπτουν τόσο από τη μητέρα όσο και από τους φίλους του, δεν φαίνεται να υπήρχε φιλική σχέση μεταξύ του δράστη και του θύματος.

Δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί στην Καβάλα

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ εκείνης της Τρίτης, δράστης και θύμα διασκέδαζαν μαζί σε καφετέρια της Καβάλας. Έφυγαν μαζί από το μαγαζί και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Το πιθανότερο είναι ότι καβγάδισαν για άγνωστο λόγο και αυτός ο καβγάς κατέληξε στην δολοφονία του 18χρονου Μάριου. Η Αστυνομία ερευνά για ποιον λόγο ο δράστης ήταν οπλισμένος, αν είχε κίνητρο να σκοτώσει τον φίλο του ή τον πυροβόλησε κατά λάθος, καθώς και αν υπάρχουν συνεργοί.

Σε χρόνο ρεκόρ η εξιχνίαση του εγκλήματος

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, η οποία έστρεψε αμέσως τις έρευνες στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του θύματος. Συνέλεξε κάθε χρήσιμη πληροφορία, έγιναν πολλές προσαγωγές υπόπτων και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να διαλευκάνει το έγκλημα.

Πηγή: kavala-portal.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις