Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καβάλα: Άνοιξαν την πόρτα του δωματίου και είδαν μπροστά τους αυτή την εικόνα – Οι αποδείξεις της παρανομίας [pics]

Καβάλα: Άνοιξαν την πόρτα του δωματίου και είδαν μπροστά τους αυτή την εικόνα – Οι αποδείξεις της παρανομίας [pics]

Η αστυνομία κατάφερε να δέσει την υπόθεση. Μια από τις πόρτες του διαμερίσματος στην Καβάλα, οδηγούσε σε αυτό το σημείο…

Η σύλληψη του 56χρονου έγινε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (05-11-2018) σε χωριό στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της πόλης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί εθνικού τελωνειακού κώδικα και περί όπλων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 56χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν, συνολικά: 273 πακέτα τσιγάρων και 18 φιάλες αλκοολούχου ποτού, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Επιπλέον κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο αποστακτικό μηχάνημα, το οποίο κατείχε στερούμενος της απαιτούμενης άδειας και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 29 εκατοστών.

Ο έλεγχος και η αποκάλυψη της αλήθειας

Η παράνομη δραστηριότητά του αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και βρήκαν μέσα 273 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, διαπίστωσαν ότι είχε στήσει ένα αυτοσχέδιο αποστακτικό μηχάνημα με το οποίο έκανε παραγωγή αλκοόλ.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις