Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καβάλα: «Είναι ο ορισμός της ανθρωποκτονίας από ερωτικό πάθος» λέει στο newsit.gr η δικηγόρος του 55χρονου

Καβάλα: «Είναι ο ορισμός της ανθρωποκτονίας από ερωτικό πάθος» λέει στο newsit.gr η δικηγόρος του 55χρονου
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

«Είναι ο ορισμός της ανθρωποκτονίας από ερωτικό πάθος» λέει στο newsit.gr η δικηγόρος του 55χρονου, που όπως ομολόγησε, σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του μέσα στο φαρμακείο της.

Η δικηγόρος Ελπίδα Κεβρεκάκη μιλώντας στο newsit.gr αναφέρεται σε «μια πράξη που δεν έχει ίχνος προμελέτης».
Συμπληρώνει ότι πρόκειται για “ανθρωποκτονία όχι σε ψυχρή, ήρεμη κατάσταση, αλλά εν βρασμώ ψυχής”.
Στη συνέχεια, αναφέρει πως όταν ο δράστης αντιλήφθηκε ότι “όντως πέθανε η σύζυγός του, το μόνο που έκανε από εκεί και πέρα ήταν να ψάχνει τρόπο να αυτοκτονήσει.

«Προέβη σε σοβαρή απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του και στα δύο χέρια, αλλά και στο λαιμό. Έκανε και κάποιες άλλες ενέργειες, όλες προς τις τάσεις τις αυτοκτονίας, προκειμένου να τα καταφέρει. Ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία και ο μόνος λόγος που σώθηκε είναι επειδή έγιναν μεγάλες προσπάθειες από το ΕΚΑΒ και από τους γιατρούς του νοσοκομείου Καβάλας. Δυστυχώς ήθελε να πεθάνει. Δεν τα κατάφερε».

Κλείνοντας η ίδια θέλει να τονίσει ότι «η πράξη έχει ήδη ομολογηθεί, αλλά μιλάμε για μια πράξη που δεν έχει ίχνος προμελέτης. Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο και καμία καταγγελία από την σύζυγό του με την οποία ήταν τόσα χρόνια παντρεμένοι».

Πάντως, ο δικηγόρος της άλλης πλευράς, της οικογένειας του θύματος δηλαδή, επιμένει μιλώντας στο LiveNews ότι ο στραγγαλισμός με το ένα χέρι δείχνει την απόλυτη προμελέτη.

«Επί 3.5 λεπτά κρατάει τη γυναίκα του από το λαιμό. Είχε χρόνο να σκεφτεί την πράξη του» ανέφερε ο κ. Βονικάκης. Ολοκληρώνοντας, δήλωσε πως ο δράστης είχε απόλυτη νηφαλιότητα και συνείδηση του τι έκανε.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο καθ ομολογία δράστης οδηγήθηκε από το νοσοκομείο στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης (10/5).

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις