Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Καβάλα: Καταδικάστηκε 50χρονος παντρεμένος πατέρας που φωτογράφιζε 17χρονη σε παραλία

Καβάλα: Καταδικάστηκε 50χρονος παντρεμένος πατέρας που φωτογράφιζε 17χρονη σε παραλία

O 50χρονος φωτογράφιζε την ανήλικη σε παραλία στην Καβάλα και αρνήθηκε να σβήσει τις φωτογραφίες. Καταπέλτης η εισαγγελέας για τα όσα έγιναν…

Στο εδώλιο ένας 50χρονος παντρεμένος πατέρας που αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή και έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε μια υπόθεση που συζητήθηκε στην Καβάλα και όχι μόνο. Με τον κατηγορούμενο να φωτογραφίζει 17χρονη ασταμάτητα εκείνη τη μέρα και να αρνείται να σβήσει τις φωτογραφίες, όταν του το ζήτησαν μέλη από την παρέα της ανήλικης.

Όλα έγιναν το καλοκαίρι του 2022 στην Καβάλα. Ο 50χρονος φωτογράφιζε την 17χρονη και στην παραλία κλήθηκαν αστυνομικοί. Η συνέχεια δόθηκε την 1η Ιουνίου του 2023 σε δικαστική αίθουσα. Στο πλευρό του κατηγορούμενου, η σύζυγός του, που κατέθεσε ότι ο άντρας της δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Ο ίδιος στην απολογία του, αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. «Ήταν λάθος μου. Ζητώ συγγνώμη. Ήταν μεγάλο το λάθος μου» ανέφερε σύμφωνα με την proininews.gr. O δικηγόρος που τον εκπροσώπησε στάθηκε στο λευκό ποινικό μητρώο και ζήτησε να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Εισαγγελέας και πρόεδρος συμφώνησαν και όπως είπαν χαρακτηριστικά «αυτό γίνεται με μεγάλη επιείκεια».

Η ποινή ήταν η προτεινόμενη από την εισαγγελέα. 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Ο 50χρονος κατέθεσε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις