Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καβάλα – Κορονοϊός: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 60χρονο ασθενή κι ΑμΕΑ που έζησε 48 ώρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του (video)

Καβάλα Κορονοϊός

Σοκάρει την Καβάλα η ιστορία του 60χρονου άνδρα με ειδικές ανάγκες που βρέθηκε να κλαίει πάνω απ’ την 90χρονη μητέρα του που είχε πεθάνει δύο μέρες πριν. Και οι δύο νοσούσαν από κορονοϊό κι οι γιατροί τους είχαν συστήσει να αυτοαπομονωθούν στο σπίτι.

Στην Καβάλα γείτονας της οικογένειας μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και εξιστορεί στο δράμα που εκτυλίχθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Όπως λέει, η κόρη ήταν η μόνη που βοηθούσε την άρρωστη υπέργηρη μητέρα της, αλλά και τον 60χρονο ΑμΕΑ αδελφό. 

Όταν κι η ίδια μπήκε στο νοσοκομείο, όπου εξετάζεται για Covid19, ζήτησε από τον σύζυγό της – συνεχίζει να περιγράφει ο γείτονας – να πάει να βρει τους δικούς της. Όταν άνοιξε η πόρτα του σπιτιού, το θέαμα ήταν συγκλονιστικό: η 90χρονη κείτονταν νεκρή και από πάνω της είδε τον 60χρονο γιο να κλαίει.

Click4more: Καβάλα – Κορονοϊός: Συγκλονίζει η τραγική ιστορία 45χρονου ασθενή που πέρασε δύο μέρες δίπλα στη νεκρή μητέρα του!

Μάλιστα, ο γείτονας αναφέρθηκε και σε πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο γιος είχε σκοτώσει ο ίδιος την άτυχη 90χρονη. Όπως λέει, ο 60χρονος με τα κινητικά και τα νοητικά προβλήματα “δεν μπορούσε ούτε το πιρούνι να σηκώσει για να φάει, όχι να σφάξει τη μητέρα του”.

Παρακολουθήστε τη συγκλονιστική μαρτυρία στην κάμερα του Center TV:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις