Πέμπτη, 23 Μαΐ
28oC Αθήνα

Καβάλα: Κρατούσε “όμηρο” τον γιο του και απειλούσε με γαλλικό κλειδί…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο πατέρας του αγοριού αρνείτο να το παραδώσει στη μητέρα του που έχει την επιμέλεια μετά το διαζύγιο…

Διαζευγμένος πατέρας, 36χρονος εκπαιδευτικός, κάτοικος του χωριού Κρηνίδες στην Καβάλα βρίσκονταν το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στο σπίτι με τον 4,5 ετών γιο του, στο πλαίσιο της καθορισμένης επικοινωνίας…

Μετά το διαζύγιο, το παιδί διαμένει μόνιμα με τη μητέρα του (η οποία και έχει την επιμέλεια του παιδιού) στο Μεσολόγγι.

Όταν η μητέρα πήγε να παραλάβει το παιδί, ο πατέρας αρνήθηκε να της το παραδώσει, επικαλούμενος την απόσταση που του στερεί την επαρκή επαφή μαζί του. Η μητέρα ειδοποίησε τις Αρχές. Οι άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν αντιμετώπισαν απλά την άρνηση του πατέρα να παραδώσει το παιδί, αλλά και την προειδοποίηση ότι «θα το χρησιμοποιήσει ως ασπίδα» με την απειλή ενός γαλλικού κλειδιού!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του απελπισμένου πατέρα και των οργάνων της Τάξης συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα. Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, η Πταισματοδίκης Καβάλας εξέδωσε ένταλμα εισόδου στο σπίτι. Άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στην οικία του 36χρονου, ο οποίος ευτυχώς δεν προέβαλε αντίσταση και συνελήφθη, με το περιστατικό που αναστάτωσε τόσο τη μητέρα όσο και, κυρίως, το 4,5 ετών παιδί, να λήγει εκεί.

Ο 36χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.

Πηγή: kavalapost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε