Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καβάλα: Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος της μεγάλης ληστείας των 4.200.000 ευρώ!

Καβάλα

Χαρακτηρίστηκε στην Καβάλα σαν η ληστεία του αιώνα. Τα κενά οδήγησαν σε συλλήψεις και αποκαλύψεις…

Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 64χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, που εμπλέκεται στη μεγάλη ληστεία των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ από το υποκατάστημα εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο 64χρονος άντρας, ανήμερα τα Χριστούγεννα, κι ενώ κρατούνταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και ετοιμάζονταν να μεταφερθεί στις φυλακές Θεσσαλονίκης, ένιωσε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος, οπότε διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Εισήχθη αμέσως στην καρδιολογική κλινική και του έγιναν εξετάσεις, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο πελάτης του έχει ιστορικό με την καρδιά του, γεγονός που ανησυχούσε τόσο τους συγγενείς του όσο και τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούσαν.

Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο φυλάσσονταν φρουρούμενος από αστυνομικούς. Χθες το απόγευμα ο 64χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στις φυλακές Θεσσαλονίκης.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη ληστεία, ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος της εταιρείας φύλαξης έχει μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής, ενώ ο 41χρονος, γιος του 64χρονου και κουμπάρος του 44χρονου, μεταφέρθηκε στις φυλακές Νιγρίτας.

Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων μετά την πολύωρη ανάκρισή τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις