Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καβάλα: Στο νοσοκομείο 7χρονο παιδί από επίθεση και δαγκώματα αδέσποτου σκύλου

Καβάλα: Στο νοσοκομείο 7χρονο παιδί από επίθεση και δαγκώματα αδέσποτου σκύλου

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο στην Καβάλα. Ο αδέσποτος σκύλος του επιτέθηκε έξω από το σχολείο του…

Ο αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε στο 7χρονο παιδί και άρχισε να το δακώνει. Ο μικρός σώθηκε από τα χειρότερα, με την επέμβαση περαστικών που έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Τραυματισμένος ο ανήλικος μεταφέρθηκε από τους δικούς του, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στην Καβάλα. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και πλέον ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Προσπαθεί να συνέλθει και ψυχολογικά από το σοκ που έζησε, λίγα μέτρα από την είσοδο του σχολείου του.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, η επίθεση σημειώθηκε στις 7 Φεβρουαρίου, την ώρα που το 7χρονο παιδί αποχωρούσε από το 3ο Δημοτικό σχολείο της Ελευθερούπολης. Οι γονείς του υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο αδέσποτο ζώο έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν ανάλογα προβλήματα με την επιθετική του συμπεριφορά.

Ζητούν από τους αρμόδιους να το απομακρύνουν ώστε να μην βρεθεί κανείς άλλος στη θέση του παιδιού τους. Όπως λένε μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί κανείς, με αποτέλεσμα ο σκύλος να συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο τραυματισμός του μικρού προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, με γονείς να ανησυχούν για τυχόν επανάληψη ανάλογων εικόνων στο μέλλον.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις