Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Κεφαλονιά: H συγκλονιστική ανάρτηση της κοπέλας του 23χρονου φαντάρου που αυτοκτόνησε

Κεφαλονιά: H συγκλονιστική ανάρτηση της κοπέλας του 23χρονου φαντάρου που αυτοκτόνησε
Φωτογραφία Facebook

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κοπέλας του 23χρονου Κυριάκου Ευαγγελάτου από την Κεφαλονιά, οποίος οδηγήθηκε στην αυτοχειρία μετά από την ψυχολογική βία και τα καψόνια που βίωνε στο στρατό. Η νεαρή πόσταρε στα social media ένα βιντεάκι και αναφέρεται στο bullying που ασκούνταν στον αγαπημένο της. 

Το βίντεο δείχνει τον Κυριάκο Ευαγγελάτο με την κοπέλα του στην παραλία Πετανοί. Εκεί όπου είχαν περάσει μαζί τις ημέρες του καλοκαιριού. Το λίγων δευτερολέπτων βίντεο της νεαρής κοπέλας, συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο. 

«Ποιος ήταν που πλήγωσε ένα τόσο καλό́ πνεύμα, μια αληθινή ψυχή, ένα παιδί του Θεού; Δίχως λόγια προσπαθούμε να βρούμε δικαιοσύνη. Αυτό που συνέβη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί́», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της, στο Facebook. 

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά η ανάρτηση της κοπέλας:

«Ποιος ήταν αυτός που αφαίρεσε το χαμόγελό σου; Ποιος ήταν που αφαίρεσε το γέλιο σου; Ποιος ήταν που πήρε την ευτυχία μας; Ποιος ήταν που πλήγωσε ένα τόσο καλό́ πνεύμα, μια αληθινή ψυχή, ένα παιδί του Θεού; Δίχως λόγια προσπαθούμε να βρούμε δικαιοσύνη. Αυτό που συνέβη δεν μπορεί να δικαιολογηθεί́. Ένας χαρούμενος, ευγενικός, σεβαστικός, καλά μορφωμένος, στοργικός, εξυπηρετικός νεαρός άνδρας. Ένας άντρας που βελτιωνόταν πάντα, μεγάλωνε και διψούσε για μάθηση. Ήσουν τόσο δυνατός, αλλά η καρδιά σου τόσο ευγενική́ και αγνή́, για αυτό έβρισκες την ευτυχία σου στο να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους. Υπάρχει ένας πόνος στις καρδιές μας και δεν θα φύγει. Και οι καρδιές μας είναι πολλές, γιατί εισαι ένα από τα πολλά παιδιά, νέους, ενήλικες που υπέφεραν από τέτοια αδικία. Ίσως όλοι αυτοί να βρουν ειρήνη. Ίσως να είμαστε πιο δυνατοί μαζί για όσους δεν μπορούσαν να σταθούν δυνατοί́ για τον εαυτό́ τους. Ας βρούμε λύσεις, ας βρούμε τρόπους πρόληψης. Γιατί ο κόσμος πρέπει να είναι ένα καλύτερο μέρος. Να ξεκινάς με το μικρό́, για να αλλάξει το μεγάλο».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις