Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Αυτό είναι το έργο που αλλάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων – Έπεσαν οι υπογραφές!

Κεφαλονιά: Αυτό είναι το έργο που αλλάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων – Έπεσαν οι υπογραφές!

Το έργο στην Κεφαλονιά θα κοστίσει πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ. Η σύμβαση υπεγράφη στο δημαρχιακό μέγαρο…

Ένα έργο που αναμένεται να αλλάξει την ποιότητα ζωής των κατοίκων ολόκληρης της Κεφαλονιάς, γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή της συμφωνίας για τη δημιουργία εργοστασίου αφαλάτωσης στο νησί.

Η σύμβαση για το έργο του εργοστασίου επεξεργασίας νερού στο Αργοστόλι υπεγράφη στο δημαρχιακό μέγαρο, ανάμεσα στον δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη, καθώς και τον ανάδοχο του έργου Διονύση Γεωργόπουλο από τη «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.». Παρόντες ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου και υπεύθυνος για τα τεχνικά έργα του δήμου Κεφαλλονιάς Διονύσης Λυκούδης και το μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ, δημοτικός σύμβουλος Νίκος Παπαδάτος.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 7,247,130.40 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και αφορά την προμήθεια της μονάδας αφαλάτωσης και τη 12μηνη δοκιμαστική λειτουργία της μονάδας, καθώς και την 6ετή κανονική λειτουργία της μονάδας. Σύμφωνα με τον ανάδοχο του έργου Διονύση Γεωργόπουλο, «μέχρι το τέλος του χρόνου ο Αργοστολιώτης θα πίνει νερό από τη βρύση του».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις