Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Είδε το παιδί της να καίγεται ζωντανό

Κεφαλονιά: Είδε το παιδί της να καίγεται ζωντανό

«Είναι το παιδί μου μέσα στο αυτοκίνητο». Αυτά είπε με τρεμάμενη φωνή η μάνα του 17χρονου που απανθρακώθηκε μέσα στο όχημα στην Λάσση της Κεφαλλονιάς, καθώς η μοίρα της επιφύλαξε ένα παιχνίδι που δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Στο αυτοκίνητο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες βρισκόταν εγκλωβισμένος ο γιος της.

Όπως λέει στο newsit.gr ο πατριός του αδικοχαμένου παιδιού μαζί με την μητέρα του και την μικρή του αδερφή βρέθηκαν 500 μέτρα από το σημείο που είχε γίνει το δυστύχημα.

Οι γονείς είχαν πάει την κόρη τους στην παιδίατρο επειδή ήταν άρρωστη ενώ στην συνεχεία αποφάσισαν να πάνε μία βόλτα έως ότου παίρνανε και τον Fabio από το σχολείο του. Ξαφνικά όμως η αστυνομία τους σταμάτησε λόγω ενός τροχαίου όπου τραγικό θύμα ήταν ο ίδιος της ο γιος.

Απαρηγόρητος ο πατριός του Fabio μιλάει στο Newsit.gr και συγκλονίζει αποκαλύπτοντας ότι «Το μάθαμε με τον πιο άσχημο τρόπο… Κανονικά τον πήγαινα εγώ σχολείο . Eκείνη την ημέρα δεν τον πήγα εγώ γιατί δεν πήγα ούτε δουλειά επειδή έχουμε και ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών που ήταν άρρωστη και είχαμε κλείσει ραντεβού με την παιδίατρο. Κατά τις 10.30 κάναμε test covid αναγκαστικά για να μπορέσουμε να πάμε στην παιδίατρο και μέχρι να πάει 12.30, είπαμε να κάνουμε μία βόλτα στην περιοχή τη Λάσση που είναι τουριστική γιατί η γυναίκα μου δουλεύει τα καλοκαίρια εκεί και θέλαμε να δούμε ποια ετοιμάζονται και ανοίγουνε τώρα για καλοκαιρινή σεζόν. Μέχρι να πάει 12.30 που θα παίρναμε και τον Fabio από το σχολείο και να γυρίσουμε σπίτι».

Όταν έφτασαν στην Λάσση, όπως μας λέει ο πατριός του 17χρονου, «είδαμε ότι η Αστυνομία είχε κλείσει τον δρόμο και είμαστε το πολύ 500 μέτρα από το αυτοκίνητο που καιγόταν και το βλέπαμε. Εκείνη την ώρα η γυναίκα μου έπαιρνε το παιδί τηλέφωνο για να δει αν είχε σχολάσει να τον πάρουμε. Δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, είδαμε το τροχαίο και τότε η μάνα είπε «Είναι το παιδί μου μέσα στο αυτοκίνητο». Το ένστικτο της μάνας, τι να πω. Έπρεπε να στρίψουμε δεν μας άφηνε η αστυνομία να περάσουμε. Πήγαμε στο σχολείο, ρώτησα τους συμμαθητές του και μου είπαν ότι όντως ήταν μέσα στο αμάξι».

Μία αδιανόητη τραγωδία χτύπησε το σπιτικό τους. Η σύζυγός του είναι σε κατάσταση σοκ, με τον πατριό του αδικοχαμένου αγοριού να αναφέρει ότι η μητέρα ήθελε να πάει στο σημείο όπου ο γιος της έχασε τη ζωή του. «Έχω μιλήσει με ψυχολόγους, ψυχιάτρους, δεν δέχεται τίποτα. Έχει τάσεις αυτοκτονίας, δεν θέλει να μιλήσει με κανέναν. Πήγαμε πριν από λίγο στο σημείο που πήρε φωτιά το αμάξι, δεν άντεξε, λιποθύμησε την πήγα στο νοσοκομείο Αργοστολίου».

Μάλιστα ο σύζυγος της χαροκαμένης μάνας τονίζει στο newsit.gr ότι ο Fabio «ήταν πολύ καλό παιδί, Άγιος. Ήταν καλός με την αδερφούλα του, την πήγαινε βόλτες και στο σχολείο. Όλη η κοινωνία έχει πάθει σοκ» και μας αποκαλύπτει το μεγάλο του όνειρο. «Δούλευε κιόλας και ήθελε να γίνει ηλεκτρονικός υπολογιστών γι’αυτό πήγαινε ΕΠΑΛ και ήθελε να τα συνεχίσει αυτά αλλά δυστυχώς…».

Αννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις