Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Θυσία στον Σατανά – Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το νεκρό ζευγάρι – Εικόνες που σοκάρουν [pics, vids]

Κεφαλονιά

Σοκαρισμένη η Κεφαλονιά από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για το νεκρό ζευγάρι. Τα στοιχεία που “μαρτυρούν” πως η νεαρή κοπέλα ήταν μπλεγμένη σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές…

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στην Κεφαλονιά παραμονές της Πρωτοχρονιάς και η υπόθεση μετατράπηκε γρήγορα σε θρίλερ. Οι δύο νέοι, ένας 30χρονος Γερμανός και μια 23χρονη Βουλγάρα, φαίνεται πως αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής, ενώ παραμένει άγνωστο εάν αυτός ήταν εξαρχής ο σκοπός τους.

Η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon μετέδωσε φωτογραφίες ντοκουμέντα με το άψυχο σώμα της 23χρονης, αλλά και με το μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε στον λαιμό της.

Η τελευταία της απόπειρα έφερε και το τέλος της ζωής της, αφού από τις χαρακιές στα χέρια της η αιμορραγία δεν σταματούσε και έτσι επήλθε ο θάνατος.

Με λίγα λεπτά διαφορά πέθανε και ο 30χρονος σύντροφός της που τη συνόδευε στην τελετή χαρακώνοντας και ο ίδιος τα χέρια του. Η αιμορραγία σε αυτόν όμως δεν επέφερε το θάνατο και μπροστά στη νεκρή κοπέλα του αποφάσισε να καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του.

Προτίμησε να το κάνει, όχι στο σαλόνι εκεί που βρέθηκε νεκρή η 23χρονη, αλλά μέσα στη μπανιέρα, αφού πρώτα την γέμισε με νερό. Εκεί ξάπλωσε σε εμβρυική στάση και έμπηξε με δύναμη το μαχαίρι στο στήθος του.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το νεκρό ζευγάρι

https://www.youtube.com/watch?v=zJHSAR5lOFg

Τη νεαρή γυναίκα από την Βουλγαρία αναζητούσαν οι γονείς της από τις 8 Ιουνίου 2017.

Φωτογραφία από το προφίλ της στο facebook

 

Φωτογραφία από το προφίλ της στο facebook

Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι της αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. Κάποιοι, μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

It's been a month now since my little sister Lilia Botusheva was last seen. She is still missing and there is no…

Gepostet von Martin Botushev am Donnerstag, 6. Juli 2017

«Σε παρακαλώ, Λιλ! Έχεις φύγει εδώ και 3 μήνες. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε ή τουλάχιστον γράψε!».

Моля те, Лил! Вече те няма от 3 месеца. Моля те, обади се или поне пиши!

Gepostet von Иван Стефанов am Donnerstag, 7. September 2017

«Λίλι μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά».

Lilifee…Lilith…du fehlst mir und ich kann den Tag nicht erwarten,an dem wir uns wiedersehn

Gepostet von Julia Zeller am Montag, 25. Dezember 2017

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Την ίδια ώρα, σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βίλα, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02.01.2018) και η κα Τσιόλα μίλησε στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon για τα ευρήματα. Όπως τόνισε, τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας (περίπου 23-25 ετών) προήλθε από αιμορραγία.

Όσον αφορά στον άνδρα (περίπου 30 ετών), φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.

Παράλληλα, η κα Τσιόλα τόνισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις…

Ακούστε όσα είπε η ιατροδικαστής στην Τατιάνα Στεφανίδου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις