Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Τι λέει ο ιδιοκτήτης της βίλας όπου βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι

Κεφαλονιά

– Το νεαρό ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς
– Ο θάνατός του προσδιορίζεται το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς
– Τι λένε φίλοι της νεαρής Βουλγάρας στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon
– Η μαρτυρία ιδιοκτήτη σπιτιού, που φιλοξένησε το ζευγάρι το καλοκαίρι του 2017

Για πρώτη φορά, ο ιδιοκτήτης της βίλας στην Κεφαλονιά, όπου βρέθηκε νεκρό το ζευγάρι, μίλησε για όσα συνέβησαν στο σπίτι που νοίκιασαν με την σύζυγό του, μέσω AirBnb.

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon ο ιδιοκτήτης της βίλας, καθώς και ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού, το οποίο νοίκιασε στο ζευγάρι το καλοκαίρι του 2017.

Μαρτυρίες φίλων

“Έχω αναστατωθεί πάρα πολύ με όσα ακούγονται. Ποτέ, ούτε στο παρελθόν, ούτε πρόσφατα, δεν μου είχε μιλήσει για οτιδήποτε σχετικό με πίστη στον σατανά ή κάτι άλλο σχετικό. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η Λίλυ ήταν μια καλή, έξυπνη και αγνή ψυχή. Αυτό που συνέβη ήταν ένα φοβερό ατύχημα…”, λέει φίλη της 23χρονης.

Ένας άλλος φίλος της τονίζει πως: “Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να κλείσουν την υπόθεση αναζήτησής της. Το ήξερα ότι κάτι κακό θα της συνέβαινε. Είμαι συγκλονισμένος. Εύχομαι μόνο να βρήκε τη γαλήνη. Φοβόμουν ότι την είχαν απαγάγει μέλη της μαφίας των οργάνων. Δεν μπορώ να πιστέψω το πώς έφυγε. Η Λίλια δεν είχε καμία σχέση με τον σατανισμό. Ούτε ναρκωτικά έκανε, ούτε περίεργες συμπεριφορές. Ήταν ένα εξαιρετικό άτομο που αγαπούσε τη μουσική, τη μέταλ κουλτούρα, το γκόθικ στυλ. Μερικές πεντάλφες δεν σημαίνουν ότι κάποιος λατρεύει τον σατανά. Δεν ήταν ούτε χαζή, ούτε ένα κοριτσάκι που δεν σκεφτόταν. Αντιθέτως, το μόνο που ξέρω ήταν ότι ήταν μάλλον άθεη και αντιμετώπιζε κριτικά τη ζωή. Είχε σίγουρα πολύ περισσότερο βάθος από πολλούς άλλους που μιλούν για εκείνη σαν να τη γνώριζαν. Η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια ακόμα και τον πιο σοφό άνθρωπο. Τελευταία φορά την είδα λίγο καιρό προτού εξαφανιστεί”.

Αποκαλύψεις για τον Γερμανό

Σε αποκαλύψεις για τον 30χρονο Γερμανό προχώρησε πρώην σύντροφός του, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Τον γνώρισα σε κάποια κλαμπ που σύχναζα κι εγώ αλλά και ο 30χρονος που έχουμε μυηθεί στον Αποκρυφισμό. Ήταν πάντα υπό την επήρεια χαπιών και σκευασμάτων. Ήταν εριστικός και τσακωνόμασταν συχνά, ενώ τον περασμένο Ιούλιο μου ζήτησε να χωρίσουμε, καθώς είχε γνωρίσει μια άλλη κοπέλα από την Βουλγαρία. Μου έκλεψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Δεν τον ξαναείδα. Μου είπε μόνο χαρακτηριστικά “αυτά που κάνω εγώ, μην τα κάνεις”.

 

Τα ερωτήματα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Live News”, είχε κάνει εντύπωση στους κατοίκους της περιοχής πως το ζευγάρι δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι. Επιπλέον, οι αρχές έχουν εστιάσει και στο γεγονός πως δεν βρέθηκαν πουθενά ρούχα τους, ούτε αποσκευές, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν από τη Γερμανία με το ενοικιασμένο αυτοκίνητο.

Όσο για τον τρόπο που έβαλε τη ζωή του ο 30χρονος Γερμανός, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ο σκοπός του ήταν να αυτοκτονήσει στο μπάνιο. Υπενθυμίζουμε ότι ο 30χρονος βρέθηκε γυμνός από τη μέση και πάνω, μέσα στην μπανιέρα με ένα μαχαίρι στο στήθος του, σε μια λίμνη αίματος.

Στο μπάνιο βρέθηκαν μία καρέκλα με 10 μισολειωμένα κεριά και ένα ποτήρι άδειο, που μύριζε αλκοόλ.

Την αναζητούσαν συγγενείς και φίλοι

Τη νεαρή γυναίκα από την Βουλγαρία αναζητούσαν οι γονείς της από τις 8 Ιουνίου 2017.

Φωτογραφία από το προφίλ της στο facebook

 

Φωτογραφία από το προφίλ της στο facebook

Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι της αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. Κάποιοι, μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

“Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία”, έγραφε ο αδερφός της.

“Σε παρακαλώ, Λιλ! Έχεις φύγει εδώ και 3 μήνες. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε ή τουλάχιστον γράψε!”.

“Λίλι μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά”.

Τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Τα ευρήματα της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βίλα, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, σοκάρουν.

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02.01.2018). Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια. Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας (περίπου 23-25 ετών) προήλθε από αιμορραγία.
Όσον αφορά στον άνδρα (περίπου 30 ετών), φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.
Παράλληλα, η κα Τσιόλα τόνισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που “μαρτυρούν” πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις…

Ακούστε όσα είπε η ιατροδικαστής στην Τατιάνα Στεφανίδου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις