Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κεφαλονιά: Τουρίστας ήταν ο πρώτος που επιχείρησε να σώσει τον 37χρονο που έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Κεφαλονιά: Τουρίστας ήταν ο πρώτος που επιχείρησε να σώσει τον 37χρονο που έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κεφαλονιά από το τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Αργοστολίου, όπου ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητο του στη θάλασσα. Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει πώς ο οδηγός πήρε ξαφνικά φόρα και έπεσε στη θάλασσα πριν προλάβει να αντιδράσει κανείς. 

Ο 37χρονος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από δύτες στο λιμάνι του Αργοστολίου, στην Κεφαλονιά, με τον κόσμο να παρακολουθεί σοκαρισμένος τα όσα συνέβησαν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του kefaloniapress.gr, ο πρώτος άνθρωπος που επιχείρησε να σώσει τον οδηγό που έπεσε με το αυτοκίνητο του στη θάλασσα ήταν ένας Βρετανός τουρίστας. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας μόλις είδε το συμβάν χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξε στη θάλασσα και έφθασε στο αυτοκίνητο. Ήταν όμως αδύνατον να βγάλει τον οδηγό. 

Δείτε φωτογραφίες:

Στο σημείο βούτηξαν ιδιώτες δύτες, ενώ μέσα σε λίγη ώρα έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αλλά και άντρες του λιμενικού. 

Η σορός του 37χρονου οδηγού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό συμβάν το αυτοκίνητο φαίνεται να παίρνει ξαφνικά φόρα και να πέφτει στη θάλασσα. 

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από kefaloniapress.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις