Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εκλογές: Δεν δίνει χώρο ο Μπουτάρης στη Χρυσή Αυγή γιατί… “είναι η Χρυσή Αυγή”

Εκλογές: Δεν δίνει χώρο ο Μπουτάρης στη Χρυσή Αυγή γιατί… “είναι η Χρυσή Αυγή”
Εικόνα από Wepost

Τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την παραχώρηση χώρων από τον δήμο Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης…

κατά την διάρκεια της διαπαραταξιακής σύσκεψης που έγινε ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, σήμερα το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Α’ 1, 1ος όροφος).

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουτάρης όταν ρωτήθηκε γιατί την αποκλείει απάντησε «γιατί είναι η Χρυσή Αυγή».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των αυτοδιοικητικών και κομματικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Στις 17.00, θα γίνει η 12η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη:

Συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την τήρηση κανόνων δεοντολογίας κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών του Μαΐου 2019.

Κατανομή των θέσεων προβολής που διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και τρόπος χρήσης των χώρων που θα παραχωρηθούν στα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, στους υποψήφιους δημάρχους και στους υποψήφιους περιφερειάρχες για την προεκλογική προβολή τους.

Πηγή: wepost

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις