Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η γιορτή του μπέργκερ έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Η γιορτή του μπέργκερ έρχεται στη Θεσσαλονίκη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Μια γιορτή γεύσης για μικρούς και μεγάλους έρχεται στις 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη: το Burger festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης.

Όπως δήλωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” ο υπεύθυνος παραγωγής Πλούταρχος Βεργής, στο φεστιβάλ ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα είδη μπέργκερ, από τα οποία δεν αποκλείονται οι χορτοφάγοι ενώ παράλληλα θα “τρέχουν” διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια, επιδείξεις μαγειρικής και μουσικές εκδηλώσεις.

“Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης τόσο τα μπεργκεράδικα της πόλης του όσο και της Αθήνας, καθώς συμμετέχουν πολλές εταιρείες από την πρωτεύουσα”, σημείωσε ο κ. Βεργής.

Το φεστιβάλ, όπως είπε, έχει γίνει ήδη δυο φορές στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία. Ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα και ακολούθως, το Σάββατο και την Κυριακή, λειτουργεί από τις 13.00 έως τα μεσάνυχτα.

Το εισιτήριο για μια μέρα είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει μια μπύρα ενώ η τιμή του εισιτηρίου για το τριήμερο ανέρχεται στα 10 ευρώ. Σημειώνεται ότι τα παιδιά κάτω των 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο.

Την πρώτη μέρα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση του showman Τόνυ Σφήνου, τη δεύτερη μέρα το συγκρότημα The Bon Viveurs και την τρίτη τους Locomondο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις