Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καιρός: Σε αυτά τα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας χρειάζονται αλυσίδες

Καιρός: Σε αυτά τα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας χρειάζονται αλυσίδες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ λόγω του παγετού παραμένουν τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η το θερμόμετρο δείχνει -1 βαθμό, στον Πολύγυρο και στον Λαγκαδά -5, στο Κιλκίς -4, στην Αριδαία Πέλλας -2 στη Βέροια, – 1 και στα Γιαννιτσά -1.

Στη Θεσσαλονίκη, λόγω παγετού και ισχυρών ανέμων, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στις επαρχιακές οδούς Νέας Μεσήμβριας – Ξηροχωρίου, Προχώματος – Αγιονερίου, Βαθύλακκου – Αγιονερίου, Αγίου Βασιλείου – Χορτιάτη και Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.

Στον νομό Πέλλας, συνεχίζεται η διακοπή κυκλοφορίας προς και από το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.

Στην Ημαθία, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας -Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας – Σελίου, Βέροιας – Δασκίου και σε δημοτικές οδούς της Νάουσας.

Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου Κιλκίς και εντός της πόλης, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αξιούπολης – Φανού – Σκρά και στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας – Λιβαδίων.

Στην Πέλλα, αλυσίδες χρειάζονται σε όλο το επαρχιακό και δημοτικό οδικό δίκτυο και στις Σέρρες, στην επαρχιακή οδό Σερρών – χιονοδρομικό Λαλιά, από το 18,5ο χλμ έως το 26,8ο χλμ.

Στη Χαλκιδική, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου – Βαρβάρας – Ολυμπιάδας και στην επαρχιακή οδό Ν.Μουδανιών -Συκιάς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις