Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κιλκίς: Οι βαλίτσες στην καρότσα δεν έκρυβαν ρούχα – Έμειναν άναυδοι όταν είδαν τι είχαν μέσα [pic]

Κιλκίς: Οι βαλίτσες στην καρότσα δεν έκρυβαν ρούχα – Έμειναν άναυδοι όταν είδαν τι είχαν μέσα [pic]

Όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα, αυτές οι βαλίτσες και οι ταξιδιωτικοί σάκοι στο ρυμουλκούμενο τρέιλερ δεν είχαν ρούχα…

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, κατάφεραν μετά από συντονισμένες ενέργειες να αποτρέψουν την εισαγωγή στη χώρα, μεγάλης ποσότητας κάνναβης. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 69χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της διασυνοριακής διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, κοντά στη συνοριογραμμή, ένας 69χρονος να οδηγεί ένα τετράτροχο όχημα με ρυμουλκούμενο τρέιλερ, πάνω στο οποίο μετέφερε ταξιδιωτικούς σάκους.

Αφού τον ακινητοποίησαν, και μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε να μεταφέρει μέσα στους σάκους συνολικά 69 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 77 κιλών και 700 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκαν το τετράτροχο όχημα με το ρυμουλκούμενο τρέιλερ με το οποίο μετέφερε την κατέργαστη κάνναβη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις