Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Με τον γιο του στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – video

Με τον γιο του στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – video

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την προγραμματισμένη συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδεύεται από τον γιο του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και κατά την άφιξή τους στη καφετέρια Ολύμπιον τους υποδέχτηκαν ο Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Τάσος Σπηλιόπουλος, υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι και στελέχη της παράταξης.

 

 

Πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, την ώρα που έφτασε ο κ. Μητσοτάκης έσπευσαν να τον χαιρετήσουν θερμά, φωνάζοντας “πάμε γερά πρόεδρε”.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, ενώ ακολούθησε συνάντηση με επιχειρηματίες.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε επισκεφθεί τις Σέρρες, για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 106ης επετείου από την απελευθέρωση της πόλης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του σε Μακεδονία και Θράκη.

«Αυτές τις σημαντικές ημέρες η μνήμη μας γυρνάει πίσω, στα χρόνια εκείνα όπου κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους για να μπορέσει η Μακεδονία να είναι ελληνική. Και, βέβαια, η ανάγνωση της Ιστορίας μας, μας θυμίζει ότι στο διάβα των δεκαετιών, η Ελλάδα κατάφερε και μεγαλούργησε πάντα όταν ήταν ενωμένη. Αντίθετα, όταν ήταν διχασμένη της τύχαιναν εθνικές συμφορές.

Και τώρα η υποχρέωση για την ενότητα του Έθνους παραμένει ένα βασικό ζητούμενο. Καθώς η χώρα πλησιάζει προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, εύχομαι και ελπίζω, την επόμενη των εκλογών, η Ελλάδα να είναι πραγματικά ενωμένη και ταγμένη στον κεντρικό στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας, τη γρήγορη ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση” είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: thesstoday

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις