Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε μαγαζί! Αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε μαγαζί! Αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα σαν “πολιορκητικό κριό” τέσσερις νεαροί μπήκαν σε δύο επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Οι φερόμενοι ως δράστες αφού αφαίρεσαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, το αυτοκίνητο από την περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, έβαλαν “στόχο” δύο εταιρείες στη Μενεμένη και τη Σίνδο, στις οποίες και εισέβαλαν, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι από το εσωτερικό τους.

Οι τέσσερις νεαροί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στην περιοχή των Διαβατών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι φερόμενοι ως δράστες είχαν “βουτήξει” από το κλεμμένο όχημα, εργαλεία ψαρέματος και ένα ραδιο-cd.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα περιστατικά εισβολής με αυτοκίνητα σε επιχειρήσεις, αρχής γενομένης από την Αθήνα.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις εισβολής που σημειώθηκαν μέσα σε μια νύχτα (30 Σεπτεμβρίου) στην Αθήνα, όταν άγνωστοι με όχημα έσπασαν τα ρολά και την πόρτα καταστήματος με φρούτα στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκλεψαν λεφτά από το ταμείο, ενώ λίγες ώρες αργότερα, επίσης άγνωστοι δράστες, με την ίδια μέθοδο, εισέβαλαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το ίδιο κατάστημα με φρούτα στη Νέα Φιλαδέλφεια «χτύπησαν» επίδοξοι διαρρήκτες μία ημέρα αργότερα, εισβάλοντας ξανά με αυτοκίνητο.

Κεντρική Μακεδονία Τελευταίες ειδήσεις